Meille töihin?

Kiinnostaisiko työskentely kauniissa golfkenttä-miljöössä Suomen parhaalla golfkentällä?Tutustu avoimiin työtehtäviimme tai laita avoin hakemus.


​​​​​​​


Kiinnostaisiko työskentely kauniissa golfkenttä-miljöössä Suomen parhaalla golfkentällä?

Kytäjä Golf on saanut jo kolme vuotta peräkkäin arvostetun kansainvälisen tunnustuksen työnantajana, kun golfkeskukselle on myönnetty Great Place to Work -sertifiointi hyvästä yrityskulttuurista. Great Place to Work on maailmalla kaikkein eniten käytetty työntekijäkokemuksen mittausmenetelmä, johon osallistuu vuosittain miljoonia ihmisiä.

Kansainvälinen sertifikaatti viestii erityisesti, miten työntekijät kokevat organisaation työpaikkana. Kytäjä Golf sai ensimmäisen Great Place To Work -sertifikaatin vuonna 2020 kautta aikojen ensimmäisenä sertifioituna golfkeskuksena Euroopassa.


Lue lisää Kytäjä Golfin Great Place to Work -sertifioinnista


Työtehtäviä meillä on niin kausiluonteisia kuin kokoaikaisiakin. Kausitöitä on tarjolla vuosittain golfkauden ajalle huhti-lokakuun välille.Avoimet työtehtävät kaudelle 2023:

Kentänhoitaja


Etsimme kentänhoito-tiimiimme vahvistusta kaudelle 2023 ja tarjoamme monipuolisia työtehtäviä erimittaisissa työsuhteissa. Olitpa sitten kokenut kentänhoidon ammattilainen tai vasta urasi alussa oleva, mutta kentänhoidosta kiinnostunut.​​​​​
​​​​​​​

Caddiemaster


​​​​​​​​​​​​​​Caddiemasterin työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Työssä kohtaat päivittäin runsaasti asiakkaita ja keskustelet heidän kanssaan niin kasvotusten kuin puhelimitse ja sähköpostitse.
​​​​​​​

Siivooja + puutarhurin apulainen


Siivouksen osalta työtehtäviin kuuluu klubitalon kokonaisvaltaisesta siisteydestä huolehtiminen osana työryhmää sekä itsenäisesti. Puutarhurin apulaisena toimitaan puutarhurimme apuna ja pidetään hänen kanssaan huolta klubitalon piha-alueiden istutuksista ja niiden huoltamisesta.
​​​​​​​

Avoin työhakemusMikäli meillä ei ole avoimia tehtäviä tarjolla, se ei tarkoita ettemmekö olisi kiinnostunut osaamisestasi tulevaisuutta tai esim. seuraavaa kautta silmällä pitäen. Voit laittaa meille avoimen työhakemuksen ja kertoa lisää itsestäsi ja osaamisestasi.
​​​​​​​


​​​​​​​

Kentät

Tutustu kenttiin

Yritykset

Yritystapahtumat

Verkkokauppa

Tutustu tuotteisiin


​​​​​​​