Kentät

Tutustu kenttiin

SUOMEN PARAS GOLFKENTTÄ

Golf World 2023

MANNER-EUROOPAN 90.

Golf Worldin ranking 2023

SUOMEN 1. (SOUTH EAST) JA 2. (NORTH WEST)

Golf Digest 2022


​​​​​​​


Kytäjän palkitut kentät, South East ja North West, edustavat pohjoisamerikkalaista kenttäarkkitehtuuria parhaimmillaan. Arvostetun kanadalaisen Thomas McBroomin suunnittelemat kentät ovat leveäväyläisiä, voimakkaasti muotoiltuja ja visuaalisesti näyttäviä.

Maamme parhaaksi kentäksi arvostetun South Eastin viheriöt uusittiin alkukaudesta 2020.
​​​​​​​
​​​​​​​

South East

Vuonna 2003 avattu South East (SE) -kentän etuysi kulkee avarassa metsämaisemassa, ja tarjolla on runsaasti korkeuseroja. Takaysillä siirrytään peltomaisemiin, Kytäjärven läheisyyteen. South Eastilla on pelattu European Challengen Tourin kilpailu vuosina 2012 ja 2014.

Lue lisää

North West

Etuysin peltomaisemien jälkeen North West (NW) -kenttä siirtyy kauniisti kumpuilevalle metsäalueelle, komeiden kalliosaarekkeiden väliin suunnitelluille väylille. 17. väylän takatiiltä avautuu huikea näkymä yli Kytäjän kenttien aina klubitalolle saakka. North Westilla pelattiin European Challenge Tourin kilpailu vuonna 2013.

Lue lisää

Harjoittelu

Kytäjä Golfin laadukkailla harjoitusalueilla kannattaa vierailla joko ennen kierrosta tai sen jälkeen. 12 hehtaarin rangealueella on paljon tilaa myös lähipeliharjoitteluun. Kytäjän rangella lyödään aina nurmelta ja käytössä on laadukkaat pelipallot. Bunkkeroituja kohdeviheriöitä on seitsemän ja puttigreenejä kaksi.

Lue lisää


​​​​​​​

Hinnasto

Tutustu Kytäjä Golfin hinnastoon.

Palvelut

Tutustu palveluihin

Yritykset

Yritystapahtumat