South East

Vuonna 2003 avattu South East (SE) -kentän etuysi kulkee avarassa metsämaisemassa, ja tarjolla on runsaasti korkeuseroja. Takaysillä siirrytään peltomaisemiin, Kytäjärven läheisyyteen. South Eastilla on pelattu European Challengen Tourin kilpailu vuosina 2012 ja 2014.

SUOMEN 1.

Golf Digest 2022

MANNER-EUROOPAN 90.

Golf World ranking 2023

KENTTÄENNÄTYS 65 LYÖNTIÄ

Roope Kakko, Suomi, Peter Uihlein, USA & Mark Tullo, Chile


Vuonna 2003 avattu South East (SE) -kentän etuysi kulkee avarassa metsämaisemassa, ja tarjolla on runsaasti korkeuseroja. Takaysillä siirrytään peltomaisemiin, Kytäjärven läheisyyteen.

HOLES: 18 | PAR: 71​​​​​​​


Väylä 1


​​​​​​​


​​​​​​​

PAR 4 HCP 5

TIIPITUUS
64411m
59375m
55348m
49316m

Älä anna ykkösen tiiltä avautuvan hulppean maiseman häiritä keskittymistä liiaksi, sillä edessä on todella tiukka avausväylä. Vaisto käskee suuntaamaan avauksen oikealle poispäin suuresta vesiesteestä, lähestyminen ylhäällä olevalle greenille on kuitenkin paras tehdä väylän vasemmasta reunasta. Oikean reunan väyläbunkkereista lipulle lyöminen on hyvin vaikeaa. Viheriö on vastaanottava, mutta älä jätä lähestymistä lyhyeksi, sillä viheriön "false front" lähettää pallon herkästi takaisin rinnettä alas. Älä myöskään mene pitkäksi, sillä greenin takaa suoritettavat chipit ovat petollisen liukkaita. Par tällä reiällä on enemmän kuin hyvä tulos.


​​​​​​​


​​​​​​​

North West

Tutustu kenttään

Hinnasto

Tutustu Kytäjä Golfin hinnastoon.

Yritykset

Yritystapahtumat


​​​​​​​