Golfopetus ja-valmennus

Kytäjän laadukkaat harjoitusalueet tarjoavat erinomaiset olosuhteet golfin harjoittelulle. Golfopetusta on saatavilla kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille. Opetuksesta Kytäjällä vastaa BMW Pego Golf School.


​​​​​​​

Bmw Pego Golf School

Kytäjän laadukkaat harjoitusalueet tarjoavat erinomaiset olosuhteet golfin harjoittelulle. Golfopetusta on saatavilla kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille. BMW Pego Golf Schoolin kokeneet PGA golf prot aloittivat Kytäjällä opettamisen kaudella 2021. BMW Pego Golf School opettajat ovat rautaisia golf-alan ammattilaisia, joilta löytyy vuosikymmenten kokemus sekä ammattipelaamisesta että golfin opettamisesta. Oli kyseessä sitten golfin aloittelija tai ammattipelaaja, löydämme keinot parantaa peliäsi.

Lue lisää www.pego.fi ja ota yhteyttä Pegon golfopettajiin

​​​​​​​


Talviharjoittelu

BMW PeGo Gardenin pääkaupunkiseudun laadukkaimmat harjoitustilat löytyvät Vantaalta, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, osoitteesta Härkähaankuja 1, Vantaa.

BMW PEGO GARDEN on 1250 m2 golfhalli, jossa on seitsemän simulaattoria ja Suomen suurin sisätiloissa oleva puttigreeni, golfkuntosali ja tietysti opetus- ja mailafittauspalvelut.

Halli auki 04-24 ja info / Pro Shop ma-pe 16-20. Tervetuloa tutustumaan!


Tutustu Gardeniin tästä


Yksityisopetus


Yksityisopetusta Kytäjällä tarjoaa BMW PEGO GOLF SCHOOLIN PROT Juha-Pekka Peltomäki. Tunteja on saatavilla myös Pegon muilta opettajilta Jyry Peltomäeltä, Anniina Paatsamalta, Mikael Savolaiselta ja Ville Karhulta.

Varaukset: PEGO.FI TAI SUORAAN OPETTAJALTA: juha-pekka@pego.fi, 040 557 6122


​​​​​​​

Juha-Pekka Peltomäki

PGA Pro, Golfin ammattilainen vuodesta 2001

Lue lisää


​​​​​​​

Kentät

Tutustu kenttiin

Verkkokauppa

Tutustu tuotteisiin

Yhteystiedot

Ota yhteyttä


​​​​​​​