Golfopetus ja-valmennus

Kytäjän laadukkaat harjoitusalueet tarjoavat erinomaiset olosuhteet golfin harjoittelulle. Golfopetusta on saatavilla kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille. Opetuksesta Kytäjällä vastaa BMW Pego Golf School ja sen prot, Juha-Pekka Peltomäki ja Toni Karjalainen.


​​​​​​​

Bmw Pego Golf School

Kytäjän laadukkaat harjoitusalueet tarjoavat erinomaiset olosuhteet golfin harjoittelulle. Golfopetusta on saatavilla kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille. BMW Pego Golf Schoolin kokeneet PGA golf prot, Juha-Pekka Peltomäki ja Toni Karjalainen, aloittivat Kytäjällä opettamisen kaudella 2021. BMW Pego Golf School opettajat ovat rautaisia golf-alan ammattilaisia, joilta löytyy vuosikymmenten kokemus sekä ammattipelaamisesta että golfin opettamisesta. Oli kyseessä sitten golfin aloittelija tai ammattipelaaja, löydämme keinot parantaa peliäsi.

Lue lisää www.pego.fi ja ota yhteyttä Pegon golfopettajiin

​​​​​​​


Golf kuntoon 4x1h

- maanantaisin klo 16-17 (8.5. alkaen),
- keskiviikkoisin 18:30-19:30 ja 19:30-20:30 (10.5. alkaen). Opettajana Juha-Pekka Peltomäki

Varaa paikkasi tästä


Yksityisopetus


Yksityisopetusta Kytäjällä tarjoaa BMW PEGO GOLF SCHOOLIN PROT Juha-Pekka Peltomäki. Tunteja on saatavilla myös Pegon muilta opettajilta Jyry Peltomäeltä, Anniina Paatsamalta, Mikael Savolaiselta ja Ville Karhulta.

Varaukset: PEGO.FI TAI SUORAAN OPETTAJALTA: juha-pekka@pego.fi, 040 557 6122


​​​​​​​

Juha-Pekka Peltomäki

PGA Pro, Golfin ammattilainen vuodesta 2001

Lue lisää

Toni Karjalainen

PGA Pro, Golfin ammattilainen vuodesta 2002

Lue lisää


​​​​​​​

Kentät

Tutustu kenttiin

Verkkokauppa

Tutustu tuotteisiin

Yhteystiedot

Ota yhteyttä


​​​​​​​