Klubitalo

Kytäjän modernista klubitalosta löydät saman katon alta kaikki palvelut, joita tarvitset ennen ja jälkeen kierroksen.


​​​​​​​

Kytäjän klubitalolta löydät saman katon alta kaikki palvelut, joita tarvitset ennen ja jälkeen golfkierroksen.

Caddiemasterit toivottavat sinut tervetulleiksi klubitalolle ja he palvelevat kaikissa pelaamiseen liittyvissä asioissa. Caddiemasterin toimiston yhteydessä on Kytäjä Golfin uudistunut pro shop, jossa on saatavilla golfvarusteita ja logotuotteita.

Jos olet kiinnostunut uusista mailoista, pro shopin yhteydessä voit tutustua myös Callawayn uusimpiin tuotteisiin ainutlaatuisessa shop-in-shopissa. Caddiemastereilta voit varata ajat myös opetustunneille ja mailojen fittauspalveluun.

Ravintola Casual Tee on nimensä mukaisesti rento paikka, jossa viihdytään. Kytäjän upeissa järvimaisemissa toimiva ravintola tarjoaa sesongin parhaita makuja laadukkaista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista.

Uuden ravintolan takana toimivat niin Suomesta kuin maailmalta inspiraatiota hakeneet yrittäjät, jotka luottavat ravintolaelämysten luomisessa innovatiivisuuteen, kokeilunhaluun ja luovuuteen.

Ravintolaan ovat tervetulleita golfareiden lisäksi kaikki lähiseudun liikkujat!​​​​​​​ Ravintolan yhteydessä on tarjolla tiloja myös kokouksiin ja esimerkiksi yksityisempien perhejuhlien järjestämiseen.

Sekä naisten että miesten pukuhuoneet ovat tilavia ja viihtyisiä. Saunatiloissa on mukava pelata jälkipelit ja kerrata kierroksen parhaat lyönnit. Pukuhuoneissa löytyvät mm. lukittavat kaapit ja pyyhkeet.​​​​​​​

Kentät

Tutustu kenttiin

Verkkokauppa

Tutustu tuotteisiin

Yhteystiedot

Ota yhteyttä


​​​​​​​