Harjoittelu

Kytäjä Golfin laadukkailla harjoitusalueilla kannattaa vierailla joko ennen kierrosta tai sen jälkeen. 12 hehtaarin rangealueella on paljon tilaa myös lähipeliharjoitteluun. Kytäjän rangella lyödään aina nurmelta ja käytössä on laadukkaat pelipallot. Bunkkeroituja kohdeviheriöitä on seitsemän ja puttigreenejä kaksi.

MAKSUKORTILLA

5€ kori, sisältäen 40 palloa

VUOSIMAKSU

100€ pelioikeudenhaltijalle


600 M

Klubilta rangelle (kävellen n.6min)


​​​​​​​


​​​​​​​Kytäjä Golfin harjoitusalueet ovat maamme parhaat, joten vierailijankin kannattaa varata aikaa rangella ja lähipelialueella vierailuun ennen kierrosta tai sen jälkeen.

12 hehtaarin range- ja lähipelialueella riittää tilaa harjoitteluun. Rangella voi lyödä palloja molemmista päistä (pohjoispääty opetus-käytössä), eri ruohoalueilta. Lyöntimattoja ei Kytäjällä käytetä, ja käytössä on laadukkaat pelipallot.

Bunkkeroituja kohdeviheriöitä on seitsemän ja puttiviheriöitä kaksi kappaletta. Toisen puttiviheriön ympärillä on myös kolme bunkkeria sekä runsaasti tilaa lähipeliharjoitteluun.

Pallokoneeseen käy maksukortti tai poletti, jonka voit ostaa caddiemasterilta. Pallokorin hinta on 5€ ja se sisältää 40 palloa. Pelioikeudenhaltijat voivat ostaa rangen vuosikortin (100€) klubikortille.