Ajankohtaista


​​​​​​​​​​​​​​

Suomen ykköskentät tiivistävät yhteistyötään – Kytäjän ja Linna Golfin osakkaille merkittävä etu kaudelle 2022

Maamme arvostetuimmat golfkentät Kytäjä Golf ja Linna Golf tarjoavat osakkeenomistajilleen huomattavan uuden edun kaudelle 2022.

Lue lisää

Etsimme kentänhoitajia kaudelle 2022

Etsimme kentänhoito-tiimiimme vahvistusta kaudelle 2022. Olitpa sitten kokenut kentänhoidon ammattilainen tai vasta urasi alussa oleva, mutta kentänhoidosta kiinnostunut, niin ota yhteyttä mikäli kiinnostuit.

Lue lisää

South Eastille jälleen Suomen parhaan kentän palkinto World Golf Awardseissa

Kytäjän South East -kenttä on palkittu kansainvälisen World Golf Awardsien palkintogaalassa jo viidennen kerran Suomen parhaana golfkenttänä.

Lue lisää


​​​​​​​

Vieraspelaaminen päättyy tältä kaudelta sunnuntaina 24.10.

South East laitettiin tältä kaudelta kiinni maanantaina 11.10.2021. North West on vielä auki, kelien salliessa, sunnuntaihin 24.10. saakka, jolloin vieraspelaaminen päättyy.

Lue lisää

Kytäjä Golf ottaa käyttöön WiseGolf-järjestelmän

Kytäjä Golf on valinnut uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäkseen WiseNetworkin tarjoaman WiseGolfin. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki yritystoiminnassa tarvittavat...

Lue lisää

Kentän terveiset – Viheriöiden syystyöt käynnissä

Ilmastus on yksi kentänhoidon tärkeimmistä toimenpiteistä. Mekaaninen kulutus, kuten kentänhoidon koneet ja viheriöillä kulkevat pelaajat, rasittavat nurmea.

Lue lisää


​​​​​​​