Ajankohtaista


​​​​​​​​​​​​​​

Ajanvaraus WiseGolf sovelluksen kautta - Lataa sovellus sovelluskaupasta

Tälle kaudelle Kytäjälläkin (yli 30 toimijaa Suomessa) siirryttiin WiseGolf-hallintajärjestelmään, joka korvasi Kytäjällä aikaisemman Golfbox-järjestelmän esimerkiksi pelaajien ajanvarauksissa.

WiseGolfin oma sovellus on nyt julkaistu ja sen voi ladata omasta sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play-kaupasta)

Lue lisää

Range auki maanantaina 2.5. - Myös caddiemasterin toimisto aukeaa

Rangen eteläpääty avataan maanantaina 2.5. klo 10. Rangelle lyödään normaalisti ruoholta ja palloja saa maksukortilla (5€/kori) tai klubikortille ladatulla rangen vuosimaksulla

Lue lisää

Open House -päivä klubilla osakkaille ja jäsenille

Lauantaina 23.4. järjestetään klubilla Open House-päivä jäsenille ja osakkaille klo 10-14. Ilmainen lounas 100:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Lue lisää


​​​​​​​

Golfkausi 2022 tuo Kytäjä Golfille paljon uutta

Golfkausi on käynnissä ja kuluvalle kaudelle on luvassa paljon uutta. WiseGolf, Gamebook, How Many Strokes, Ravintola Casual Tee, hierontaa mm. nämä ovat kaikki uutta Kytäjän golfkaudella 2022.

Lue lisää

PeGo Golf Schoolin kauden 2022 kurssitarjonta Kytäjän kevääseen

Kytäjän laadukkaat harjoitusalueet tarjoavat erinomaiset olosuhteet golfin harjoittelulle. Golfopetusta on saatavilla kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille. BMW Pego Golf Schoolin kokeneet PGA golf prot, Juha-Pekka Peltomäki ja Toni Karjalainen hiovat lyönnin kuntoon ja tutustuttavat lajiin heti keväällä kun golfkausi starttaa.

Lue lisää

Ravintola Casual Tee - Sesongin parhaita makuja

Casual Tee on nimensä mukaisesti rento paikka, jossa viihdytään. Kytäjän upeissa järvimaisemissa toimiva ravintola tarjoaa sesongin parhaita makuja laadukkaista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Haemme kausityöntekijöitä, lue lisää.

Lue lisää


​​​​​​​