Pro Shop

Kytäjän Pro Shopin tuotevalikoima löytyy Kytäjän klubitalolta caddiemasterin yhteydestä.


​​​​​​​


​​​​​​​Kytäjä Golfin klubitalon pro shop uudistui kaudelle 2021. Opetus- ja valmennustoiminnan lisäksi BMW Pego Golf School vastaa myös pro shopista ja sen tuotevalikoimasta.

Kytäjän pro shopissa on tarjolla kattava mallisto Kytäjän omia logotuotteita. Valikoimissa on mm. J. Lindebergin ja Adidaksen vaatteita sekä Bridgestonen palloja Kytäjä-logoilla. Pro shopista löytyy myös kaikki tarvikkeet, joita golfari tarvitsee pelipäivän aikana.

Mailafittaaja Mika “Vili” Viljamaa työskentelee jatkossa Kytäjällä 1-2 päivää viikossa, ja hänen yrityksensä Vili Custom Golf Oy vastaa Kytäjän pro shopin golfmailojen myynnistä. Myös mailankorjaukset ja gripin vaihdot onnistuvat.

Kaudella 2021 Kytäjällä avattiin myös ainutlaatuinen Callawayn shop-in-shop, jossa on nähtävillä mailamerkin uusin valikoima. Yhteistyössä Vili Custom Golfin kanssa kaikentasoisille golfareille on tarjolla kattavat Callawayn fittauspalvelut.

Fittaukseen otetaan max. kaksi asiakasta päivässä säävarauksella. Tiedustele ja varaa fittausaika Vililtä, +358400861225 .


Kentät

Tutustu kenttiin

Verkkokauppa

Tutustu tuotteisiin

Yhteystiedot

Ota yhteyttä


​​​​​​​