Golfautot

Kytäjällä on kaikkiaan 75 korkealaatuista Club Carin golfautoa. Autoja on tarjolla niin paljon, että kahden kentän yhteislähdötkin voidaan toteuttaa niin, että kaikki pääsevät liikkumaan autolla.


​​​​​​​


​​​​​​​Kytäjällä on kaikkiaan 75 korkealaatuista Club Carin golfautoa. Autoja on vuokrattavissa yksittäisiä kierroksia varten ja tarjolla on myös 10-kortteja ja vuosikortteja osakkaille ja pelioikeuden haltijoille.

Golfautot ovat suosittuja tapahtumissa. Autoja on riittävästi, jotta jopa kahden kentän yhteislähdötkin voidaan toteuttaa niin, että kaikki pääsevät liikkumaan autolla.

Osa Kytäjän golfautoista on varustettu GPS-järjestelmällä, joka helpottaa peliä ja liikkumista. Voit tutustua näytön kautta kentän väyliin ja saat etäisyydet eri kohteisiin. GPS-näyttö antaa myös vinkkejä, jotka ohjaavat golfautoilla liikkumista kenttäalueella.


​​​​​​​Golfauto

Golfautoilla ajaminen caddiemasterin antamien ajo-ohjeiden mukaan. Kentän ollessa märkä, ajo usein ainoastaan asvalttiteitä pitkin. Tarkista ohjeistus aina caddiemasterilta ennen kierrosta. Golfautoja ei vuokrata alle 18-vuotiaille.

On suositeltavaa varata auto ajanvarauksen yhteydessä.
​​​​​​​

Vieras45€/kierros
Osakas25€/kierros
Pelioikeudenhaltija35€/kierros
10-kortti osakas200€ladataan klubikortille
10-kortti pelioikeudenhaltija310€ladataan klubikortille
Vuosikortti osakkaalle700€ladataan klubikortille