Senioritoimikunta


​​​​​​​


Senioritoimikunnan tavoitteena on tehdä yhteistyötä kaikkien seuran toimikuntien kanssa. Yhteen ”hiileen” puhaltaminen tuo hyvän lopputuloksen. Tavoitteemme on tarjota Kytäjän seniorijäsenille virkistävää, terveellistä, liikunnallista ja sosiaalista kanssakäymistä, sekä mielenkiintoisia pelitapahtumia hienon harrastuksen parissa.

Senioritoimikuntaan kaudella 2023 kuuluvat pj Tiina Niskanen, Leila Pohjola ja Juhani Saarinen.
​​​​​​​

Tiina

Leila

Juhani


​​​​​​​


​​​​​​​

Toimikunta ylläpitää yhteyksiä SGS:n (Suomen Golfseniorit) toimintaan, osallistuu mahdollisuuksien mukaan sen alueelliseen ja valtakunnalliseen kilpailutoimintaan sekä järjestää ja ylläpitää ystävyysseurojen kesken kilpailutapahtumia. Toimikunta on mukana järjestämässä muita seuran yhteisiä tapahtumia.

Kauden 2023 suunnitelmissa on

  • Aamukisat, joka kuukauden ensimmäinen tiistai

  • Iltakisat, joka kuukauden ensimmäinen torstai

  • Auringonnousu ja auringonlaskukisat

  • 3 + 1 iltakisa – kolmen mailan ja putterin kierros

  • Ystävyysotteluita muiden seuroja kanssa

  • Valopallokisa

Kilpailu- ja muusta toiminnasta tiedotetaan seuran uutiskirjeissä ja nettisivuilla, senioritoimikunnan sähköpostilla ja tiedotteilla.

Senioritoimikunta tiedottaa sähköpostilla aina kaikille jäsenilleen, kun lähiaikoina on tulossa tapahtumia. Senioritoimikunnalta tuleva sähköposti on ainut virallinen tiedotuskanava ja nettisivuilla oleva kilpailukalenteri on virallinen ilmoittautumiskanava eri tapahtumiin.

Kytäjä Golfin Seniorit facebook-sivustolla löytyy myös vastaavia ilmoituksia ja siellä monesti etsitään lisää pelaajia tarvittaessa eri tapahtumiin. Voit liittyä seniorien facebook-ryhmään lähettämällä liittymispyynnön senioritoimikunnan puheenjohtajalle.

Lisäksi klubimme naisten pukutiloissa on naisten ja senioritapahtumien esite, josta löytyy tärkeimmät tapahtumat ja yhteyshenkilöt.


​​​​​​​Lisätietoja senioritoimikunnan puheenjohtaja:


​​​​​​​

Tiina Niskanen
040 330 1355
tiinaniskanen11(at)gmail.com


​​​​​​​