Meille töihin?

Kiinnostaisiko työskentely kauniissa golfkenttä-miljöössä Suomen parhaalla golfkentällä? Tutustu avoimiin työtehtäviimme tai laita avoin hakemus.


​​​​​​​


Kiinnostaisiko työskentely kauniissa golfkenttä-miljöössä Suomen parhaalla golfkentällä?

Kytäjä Golf on saanut jo neljä vuotta peräkkäin arvostetun kansainvälisen tunnustuksen työnantajana, kun golfkeskukselle on myönnetty Great Place to Work -sertifiointi hyvästä yrityskulttuurista. Great Place to Work on maailmalla kaikkein eniten käytetty työntekijäkokemuksen mittausmenetelmä, johon osallistuu vuosittain miljoonia ihmisiä.

Kansainvälinen sertifikaatti viestii erityisesti, miten työntekijät kokevat organisaation työpaikkana. Kytäjä Golf sai ensimmäisen Great Place To Work -sertifikaatin vuonna 2020 kautta aikojen ensimmäisenä sertifioituna golfkeskuksena Euroopassa.


Lue lisää Kytäjä Golfin Great Place to Work -sertifioinnista


Työtehtäviä meillä on niin kausiluonteisia kuin kokoaikaisiakin. Kausitöitä on tarjolla vuosittain golfkauden ajalle huhti-lokakuun välille.Avoin työhakemusMikäli meillä ei ole avoimia tehtäviä tarjolla, se ei tarkoita ettemmekö olisi kiinnostunut osaamisestasi tulevaisuutta tai esim. seuraavaa kautta silmällä pitäen. Voit laittaa meille avoimen työhakemuksen ja kertoa lisää itsestäsi ja osaamisestasi.
​​​​​​​


​​​​​​​

Kentät

Tutustu kenttiin

Yritykset

Yritystapahtumat

Verkkokauppa

Tutustu tuotteisiin


​​​​​​​