Edustuspelaajat kilpakentillä

Katso miten edustuspelaajamme esiintyvät kiertueilla.
Kytäjä Golfin edustuspelaajat kilpakentillä kaudella 2023


Kilpailut ovat Suomen Golfliiton ja Suomen Golfseniorit Ry:n toiminnan tärkeä ja oleellinen osa. Kytäjä Golf on Golfliiton jäsen ja Kytäjä Golfin seniorikilpailijat ovat Suomen Golfseniorien jäseniä, mikä on edellytys kilpailuihin osallistumiselle.

Kytäjä Golfin edustuspelaajia nähdään tällä kaudella ainakin Finnish Tourilla, Midtourilla, Finnish Senior Tourilla, M65 Tourilla ja M70 Tourilla.

Seuran kapteeni Martti Savolainen vastaa edustuspelaajatoiminnasta ja seurajoukkueiden valinnoista.

martti.a.savolainen(at)gmail.com
Puh. 040 766 7289


Seuran omia kilpailuja ja tapahtumia voit seurata

KYTÄJÄ GOLFIN KILPAILUKALENTERISTA


Kapteeni Martti Savolainen


Tavoitteenamme tällä kaudella on osallistua myös mahdollisimman moneen joukkueiden SM-kilpailuun. Seura maksaa näissä joukkueen pelaajien kisamaksut, myös edustuspelaajaryhmään kuulumattomien osalta.

Ajankohtaista:

Markku Salminen mukana Suomen M55 seniorien EM-kisoissa Portugalissa. Kultaa kotiin!

Lue lisää!


Tutustu tästä edustuspelaajiimme ja seuraa heidän menestystään.


Henri Lahdenperä

Olen 34-vuotias golfari, kaivertaja ja padel valmentaja. Suoritin green cardin vuonna 2001, mutta kunnolla pelaamaan aloin vasta 2008. Pelaan nyt tasoituksella +3.0. Vahvuuteni on pitkässä pelissä.


SEURAA HENRIÄ FINNISH TOURILLAErik Lindfors

Olen 24-vuotias energia- ja ympäristötekniikan opiskelija Aalto yliopistossa. Olen aloittanut golfin vuonna 2012 ja pelaan nyt tasoituksella +1.7. Vahvuuteni pelissä ovat draivit.

​​​​​​​

SEURAA ERIKIÄ FINNISH TOURILLAKimi Räsänen

Olen 28-vuotias business developer. Aloitin golfin vuonna 2015 ja pelaan tällä hetkellä tasoituksella 0,8. Pelini vahvin osa-alue on rautapeli.


SEURAA KIMIÄ MID-TOURILLAJuha Rossi

Olen 46-vuotias senior manager - johdon konsultti. Aloitin golfin vuonna 2002 ja pelaan nyt tasoituksella 2,3. Pelini vahvin alue on lyönnit bägin parhaalla mailalla eli puu-3:llä tiiltä, väylältä, raffista... Eli ihan mistä vaan!

SEURAA JUHAA MID-TOURILLA


Riku Roine

Olen 46-vuotias teknologia- ja tuotekehitysjohtaja. Aloitin golfin vuonna 1990 ja pelaan nyt tasoituksella 3,9. Vahvin alueeni pelissä ovat lähestymiset 60-90 m.

SEURAA RIKUA MID-TOURILLANiko Helin

Olen 52-vuotias valmennusyrittäjä: LUONTAISET TAIPUMUKSET™
Aloitin golfin vuonna 1987 ja pelaan nyt tasoituksella 0,7.


SEURAA NIKOA FST M50 TOURILLAAri Eloranta

​​​​​​​
Olen 56-vuotias tennisvalmentaja. Olen pelannut 28 vuotta ja tällä hetkellä tasoitukseni on 1,0. Vahvuuteni golfissa on avauspeli.


SEURAA ARIA FST M50 TOURILLATimo Seppälä
​​​​​​​

Olen 55-vuotias liikennöitsijä. Olen pelannut golfia vuodesta 1994 ja pelaan tällä hetkellä tasoituksella 0,9. Vahvuuteni pelissä on lähipeli.


SEURAA TIMOA FST M50 TOURILLA
Jouko Hartikainen
​​​​​​​

Olen 55-vuotias design engineer. Golfin pelaamisen olen aloittanut vuonna 2001 ja pelaan tällä hetkellä tasoituksella 3,9. Pelini on tasaisesti vahva kaikilla osa-alueilla


SEURAA JOUKOA FST M50 TOURILLAMarkku Salminen

Olen 56-vuotias päihdekuntoutushoitaja ja muusikko. Aloitin golfin vuonna 1995 ja pelaan nyt tasoituksella 5,8.Vahva alueeni ovat lähestymislyönnit.

SEURAA MARKKUA FST M50 HAASTAJATOURILLAJarmo Pyhälä

Olen 67-vuotias eläkeläinen. Aloitin golfin 1974 vaihto-oppilaana Amerikassa. Tauon jälkeen harrastus jatkui 1995 ja jatkuu yhä. Pelaan nyt 5,9 tasoituksella. Vahvuuteni ovat draiveissa sekä pitkässä kokemuksessa.

SEURAA JARMOA FST M65 TOURILLA


Marko Moisio

Olen 73-vuotias eläkeläinen. Aloitin golfin vuonna 1990 ja pelaan tällä hetkellä tasoituksella 7,1. Vahvin osa alue pelissä on itseluottamus ja lähipeli.


SEURAA MARKOA FST M70 TOURILLA
Kentät

Tutustu kenttiin

Palvelut

Tutustu palveluihin

Verkkokauppa

Tutustu tuotteisiin