Sähköauton lataaminen



Lataa sähköautosi kierroksen aikana – Kytäjällä 14 uutta latauspistettä
​​​​​​​
Kytäjä Golf tarjoaa jäsenilleen ja vierailijoille entistä paremman mahdollisuuden ladata sähköauto golfpäivän aikana. Osana golfkeskuksen vastuullisuusstrategiaa klubin parkkipaikalle on asennettu 14 DEFAn latauspistettä.

Sähköautoilun suosio kasvaa koko ajan ja golfkierroksen aikana on mainio tilaisuus ladata auto kohti kotimatkaa. Kytäjän toimitusjohtaja Jukka Koivu kertoo, että autoilijoilta on tullut paljon toivomuksia uusien latauspisteiden saamiseksi.

Koivun mukaan Kytäjä Golfin yhteistyö DEFAn kanssa oli lopulta hyvin luonnollinen valinta, koska molemmat brandit edustavat alansa huippua. DEFA Power tekee sähköauton lataamisesta älykästä ja käyttäjäystävällistä.

Helppokäyttöinen DEFA Power on saanut paljon tunnustusta testeissä ja sähköautoilijoiden keskuudessa. Useat arvostetut teknologiasivustot ovat kiittäneet latauspisteen suorituskykyä ja innovatiivisia ominaisuuksia.

DEFA Power sopii täydellisesti myös kotikäyttöön. Kun sähkön hinta vaihtelee, on tärkeää, että voi hallita latauksen ajoitusta optimaalisen kustannusten ja käytettävyyden suhteen.

“Tärkeä valintakriteeri oli se, että DEFA Power tarjoaa golfkeskuksessa latauspisteeltä vaadittavaa monipuolisuutta ja joustavuutta. Latausasema sopii erinomaisesti Kytäjälle, sillä sitä voidaan käyttää erilaisissa sähköjärjestelmissä ja eri automalleissa”, Koivu toteaa.


Kentät

Tutustu kenttiin

Yritykset

Yritystapahtumat

Palvelut

Tutustu palveluihin