Viheriöremontilla onnistunut startti – “Nurmen poisto sujunut suunnitelmien mukaan. Pohjatyöt alkavat tällä viikolla”

Kytäjän South East -kentän viheriöremontti on alkanut suunnitelmien mukaisesti. Vappua edeltävällä viikolla vanha nurmi poistettiin kaikkiaan neljältä viheriöltä. Kenttämestari Antti Koskela on tyytyväinen johtamansa tiimin työskentelyyn ja työn laatuun, vaikka kylmä ilma ja raesateet paikoin yllättivätkin Kytäjällä.

“Ensimmäisinä päivinä olemme keskittyneet erityisesti oman prosessin hiomiseen ja optimoimiseen”, toteaa kenttämestari Antti Koskela.

“Tavoitteemme on tehdä nurmien poistot ja pohjatyöt lyhyessä ajassa, jotta mahdolliset sään muutokset eivät pääsisi vaikuttamaan projektiin."

Vapun jälkeisellä viikolla on tavoitteena poistaa nurmi viideltä viheriöltä ja aloittaa niiden pohjatyöt.

Espanjassa kasvava siirtonurmi kuljetetaan rekka-autoilla Suomeen portaittain niin, että viheriöiden asennustyö voidaan tehdä heti kun nurmi on saapunut Kytäjälle.

“Tällä viikolla siirtonurmi vielä tarkastetaan Kytäjän kenttäkonsultin johdolla ennen kuin Espanjassa aloitetaan valmistautuminen kuljetuksiin.”

Suunnitelman mukaan siirtonurmi on asennettu touko-kesäkuun vaihteessa ja South East -kentän uudet viheriöt avataan pelaajille heinäkuun puolessavälissä.