Pro shop uudistuu BMW Pego Golf Schoolin kanssa – Uusina palveluina Vili Custom Golfin fittaus ja Callaway shop-in-shop

Kytäjä Golf kehittää kaudelle 2021 klubitalonsa pro shopin tarjontaa ja esittelee uusia golfpalveluita jäsenille ja vieraspelaajille. Tarjolla on palveluita niin alan eturivin ammattilaisilta kuin arvostetuimmilta merkeiltä. Pro shop uudistuu kaudelle 2021 tuotevalikoimien lisäksi myös sisustuksen puolesta.

“Viime kesänä toteutettu South Eastin viheriöuudistus oli tärkeä startti matkalla kohti tavoitettamme. Haluamme kuulua vuonna 2025 Pohjois-Euroopan johtavien golfkeskusten joukkoon, joten kenttien lisäksi myös klubitalon palvelut pitää nostaa uudelle tasolle”, toteaa Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

Kytäjä Golfin opetus- ja valmennustoiminnan lisäksi BMW Pego Golf School vastaa kaudella 2021 myös pro shopista ja sen tuotevalikoimasta.

“Haluamme palvella golfareita entistä paremmin ja tuomme Kytäjän pro shopiin kattavan malliston Kytäjän omia logotuotteita”, Pegon toimitusjohtaja Juha-Pekka Peltomäki (kuvassa vasemmalla) toteaa. Valikoimissa on mm. J. Lindebergin ja Adidaksen vaatteita sekä Bridgestonen palloja Kytäjä-logoilla. Pro shopista löytyy myös kaikki tarvikkeet, joita golfari pelipäivän aikana tarvitsee.

Maamme arvostetuimpiin mailafittaajiin lukeutuva Mika “Vili” Viljamaa (kuvassa keskellä) työskentelee jatkossa Kytäjällä 1-2 päivää viikossa. Fittauspalveluiden lisäksi hänen yrityksensä Vili Custom Golf Oy vastaa Kytäjän pro shopin golfmailojen myynnistä. Viljamaa panostaa asiakaspalveluun niin, että hän ottaa yleensä vain kaksi asiakasta päivässä, jolloin asiakkaan kanssa voidaan rauhassa löytää hänelle parhaiten sopivat mailat.

“On hienoa päästä tekemään yhteistyötä maan parhaan golfkentän ja sen jäsenten ja vieraspelaajien kanssa. Kytäjän loistavat harjoitusolosuhteet antavat hienot puitteet välineiden fittaamiselle ja testaamiselle”, toteaa Mika Viljamaa Vili Custom Golfista.

Kaudella 2021 Kytäjällä esitellään myös ainutlaatuinen Callawayn shop-in-shop, jossa on nähtävillä Callawayn uusin mailavalikoima. Yhteistyössä Vili Custom Golfin kanssa kaikentasoisille golfareille on tarjolla kattavat Callawayn fittauspalvelut.

“Uusi shop-in-shop on ainutlaatuinen konsepti Suomessa ja ensimmäisiä myös Pohjois-Euroopassa”, Mikael Juslin Callaway Golfista kertoo.“Callawayn uusi mallisto on saanut loistavan vastaanoton kevään aikana. Kun mailojen valinnassa hyödynnetään Vili Custom Golfin fittauspalveluita, uskon että golfarit pääsevät nauttimaan entistäkin paremmista pelikokemuksista Kytäjän hienoilla kentillä.”