Kentän terveiset – Syksy ja syystyöt ovat ovella

Syksy tekee tuloaan ja sääennuste lupaa kylmenevää keliä. Sopivissa olosuhteissa kenttä saattaa mennä kuuraan vaikka lämpömittari pysyttelisi plussan puolella.

Syksy tekee tuloaan ja sääennuste lupaa kylmenevää keliä. Sopivissa olosuhteissa kenttä saattaa mennä kuuraan vaikka lämpömittari pysyttelisi plussan puolella. Mikäli kenttä on aamulla jäässä, varatut lähtöajat peruuntuvat siihen asti kunnes kenttä avataan (otathan tämän huomioon aamuaikoja varatessa).

Kylmät ja pimeä yöt aiheuttavat myös sen, että kentänhoitajat pääsevät lähtemään liikkeelle syksyn mittaan koko ajan myöhemmin. Varsinkin aamuryhmät tulevat kohtaamaan kentänhoitajia, sillä emme millään ehdi viimeistelemään töitä pelaajien edessä.

Syksyn saapuminen aloittaa myös työt jotka korjaavat kesän kulutusta ja valmistavat kenttää talven varalle. Tulevina viikkoina työskentelemme pääasiassa lyöntipaikoilla ja väylillä. Viheriötyöt aloitamme viikolla 38, työt tehdään säävarauksella:

  • South Eastin etuysi kiinni ma 20.-ti 21.9.
  • South Eastin takaysi kiinni ke 22.-to 23.9.
  • North Westin etuysi kiinni ma 27.-ti 28.9.
  • North Westin takaysi kiinni ke 29.-to 30.9.

Syksyn edetessä myös klubitalon ja caddiemasterin sulkeminen aikaistuu vaiheittain. Maanantaista 6.9. alkaen caddiemaster palvelee klo 18 saakka.
​​​​​​​