Vuoden pimein ja hauskin kisa pelattiin NW:llä otsalamppujen valoissa

Valokiilat vilkkuivat väylillä

Senioritoimikunnan järjestämä koko jäsenistölle suunnattu valopallokisa oli menestys.

Torstai-iltana 7.9.2023 pelattiin iltamyöhällä NW:llä taatusti vuoden hauskin ja pimein kisa. Ilta oli vuodenaikaan nähden yllättävän lämmin ja poutainen. Kahdentoista hengen jännittynyt porukka ei tiennyt mitä tuleman piti, vaan oli lähtenyt rohkeasti kokeilemaan miltä pelaaminen pimeässä tuntui. Hodarien, pullien ja juomien kera lähdettiin matkaan upeasti elävillä tulilla merkitylle kentälle. Joukossa oli runsaasti ensikertalaisia valopallokisaajia. Kaikki saivat mukaansa yhden valopallon. Startti tapahtui tasan klo 20.00 yhteislähtönä auringon laskiessa ja pimeyden vallatessa kentän. Silmät sai tottua hiljakseen yön laskeutuvaan pimeyteen.

Pari kolme väylää nähtiin vielä pelata himmeässä päivänvalossa, mutta sitten alkoi todella pimetä ja otsalamput sytytettiin. Pelattiin NW etuysi. Eriväriset pallot lensivät kaaressa väylillä. Joillakin pallo hävisi jo heti ensimmäisen lyönnin jälkeen veteen ja peliä piti jatkaa normi pallolla rankkulyöntien kera. Siinä oli pelitovereilla linjan katsomisessa merkittävä osa, kun sokkona lähdettiin pallon perään. Iloisen puheensorinan kuuluessa keskeltä pimeyttä ja eri väristen valopallojen lentäessä ilmojen halki kera erilaisten otsalamppujen ja taskulamppujen loisteessa peli sujui mukavasti. Kosteus teki pelistä haasteellisen, joka näkyi ainakin osalla pelaajista lyöntimäärien kasvussa. Lipputankojen päissä olevat prismat helpottivat lipun paikan havaitsemista valokiilojen loisteessa.

Kaikki kuitenkin löysivät pois kentältä ja voittajaksi upealla tuloksella tuli Risto Rytkönen+2, toiseksi ylsi Risto Gört +3 (tällä ryhmällä oli melkoisia halogeenivaloja matkassa, lieko ollut joku raksalamppukin mukana, kun koko väylä valaistiin). Kolmanneksi tuli Kai Tihilä +4.

Kiitokset kaikille osallistujille. Saamamme palautteen perusteella tämä peli tulee ottaa uusiksi seuraavalla kaudella. Herätimme huomiota muiden pelaajien keskuudessa jo ennen valopallokisaa, kun veimme ulkotulia kisan väylille ja kuljimme valonauhoin koristellulla autolla. Ihastuksia sateli ja osa olisi halunnut tulla mukaan peliin. Ensi vuonna joukolla mukaan!

Tämä osoitti hyvin sen, että kannattaa lukea lähettämiämme uutiskirjeitä. Siten ei mene kivoja tapahtumia ohi.

Senioritoimikunta
Tiina, Leila ja Juhani