Seuran kevätkokous pidettiin 9.4.2024 Kytäjällä

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin tiistaina 9.4. Kytäjän klubitalolla. Läsnä oli lähes kolmekymmentä osallistujaa.

Sääntömääräisten kevätkokouksessa käsiteltävien asioiden lisäksi kokouksessa käsiteltiin Kytäjä Golf ry:n hallituksen esittämät muutokset seuran sääntöihin.

Kevätkokouksessa esitettiin seuran tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto, jotka vahvistettiin. Hallitukselle ja muille vastuuhenkilöille myönnettiin vastuuvapaus.

Kokouksessa asialistalla oli myös Kytäjä Golf ry:n esittämät asiat sääntömuutoksista ja hallituksen täydentämisestä yhdellä henkilöllä. Hallituksen esitykset seuran sääntömuutoksista herättivät hyvää ja rakentavaa keskustelua. Yksimielisten päätösten jälkeen seuran säännöissä puhutaan jatkossa vain jäsenistä (kategoriat varsinainen/vuosijäsen poistetaan), tilintarkastaja muutttin toiminnantarkastajaksi ja hallituksen kokonaisjäsenmääräksi päätettiin kuusi henkilöä.

Esitys syys- ja kevätkokouksen yhdistämisestä ja kokouksen nimen muuttamisesta vuosikokoukseksi ei saanut kannatusta ja seurassa toimitaan jatkossakin kahden sääntömääräisen kokouksen (kevät- ja syys) mukaisesti.

Crisse Lumme oli pyytänyt eroa Kytäjä Golf ry:n hallituksesta. Hänen tilalleen uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Kari Savolainen.

Hallituksessa kaudella 2024 toimivat Heidi Saarinen, Martti Savolainen, Tiina Niskanen, Tuomas Oja, Jarkko Pesonen ja Kari Savolainen.

Kaikkien Kytäjä Golf ry:n toimihenkilöiden yheystiedot löytyvät täältä: