Seuran avajaiskisa pelattiin aurinkoisessa kevätsäässä

Voittajan on helppo hymyillä!

Kytäjä golfin seuran avajaiskisa pelattiin lauantaina 4.5.2024. aurinkoisessa kevätsäässä South East kentällä.

Avajaiskisaan oli ilmoittautunut huimat 72 innokasta seuran jäsentä. Pelimuotona meillä oli viime vuonna suuren suosion saanut neljän hengen Shamble. Kisainfossa nautimme lasit kuplivaa ja saimme ohjeet kentälle. Kisassa oli mukana myös neljä lähimmäs lippua erikoiskilpailua, kaksi naisille ja kaksi miehille.

Kisan jälkeen nautimme yhdessä maittavan lounaan ja jaoimme palkinnot kolmelle parhaalle joukkueelle sekä erikoiskilpailuiden voittajille. Kisassa palkittiin myös paras henkilökohtainen PB -tulos. Tulostaso avajaiskisassa oli huima ja voittajajoukkue vei voiton vain yhden lyönnin erolla toiseksi tulleeseen joukkueeseen.

Kisan voiton vei huimalla -21 tuloksella Team Majala, jossa pelasivat Mikko Kananen, Risto Gört, Antti Majala ja Minna Keski-Kastari. Toiseksi tuli joukkue Team Hartikainen tuloksella -20. Joukkueessa pelasivat Jarkko Pesonen, Lasse Näveri, Jouko Hartikainen ja Tarja Metsovuori. Kolmannen tilan pokkasi Team Helin niin ikään tuloksella -20. Joukkueessa pelasivat Susanna Matero-Gort, Matti Tervonen, Niko Helin ja Pirkko Savolainen. Lähimmäksi lippua kilpailuissa naisissa loistivat Pirjo Goumache ja Evelina Pavas ja miesten puolella molemmat palkinnot nappasi Jyrki Nurmesniemi. Parhaan henkilökohtaisen PB tuloksen teki Heidi Saarinen.

Onnittelut voittajille ja lämmin kiitos kaikille kisaan osallistuneille seuramme jäsenille!

Heidi Saarinen
​​​​​​​Ladykapteeni