Mestaruudet ratkottu

Viikonlopun mestaruuskilpailut saatiin päätöksen ja pokaaleihin kaiverrataan niin tuttuja kuin uusiakin nimiä. Miesten sarjan ylivoimainen voittaja, mahtavalla tuloksella -3, oli Henri Lahdenperä. Toiseksi sijoittunut Sakari Mäki (+14) jäi Henkasta 17 lyöntiä. Veli-Pekka Hakala (+18) sijoittui kolmanneksi.

Naisten sarjassa ykköspaikan vei nimiinsä niin ikään tuttu nimi, Camilla Sommar (+37). Camillan vei voittoon hyvä toinen kierros, jonka myötä hän vei voiton 3 lyönnillä ennen Riitta Pelliä (+40). Henrietta Heikkilä (+53) sijoittui kolmanneksi.

M50-sarjan ykköseksi pelasi Jouko Hartikainen tuloksella +15, jättäen taakseen Kari P.A. Keinäsen (+21) ja Markus Vuorelan (+24). Naisten N50-sarjassa voittajaksi pelasi Susanna Matero-Gört tuloksella +38. Hopealle sijoittui Minna Keski-Kastari (+42) ja pronssille Terhi Vuorinen (+45).

M65-sarjan mestariksi pelasi hyvällä tuloksella +9, Heikki Hervonen. Marko Moisio (+19) sijoittui toiseksi ja Markku Virtanen samalla tuloksella kolmanneksi. Uusina sarjoina pelattiin N65, M75 ja Juniorit. N65-sarjan voiton vei Pirjo Halin (+45). Toiseksi sijoittui Anneli Tuominen (+67) ja kolmanneksi Aila Mäkelä (+78).

M75-sarjan kuningas oli Pekka Grahn (+32). Toiseksi sijoittui Tarmo Mäkelä (+39) ja kolmanneksi Rauno Vihriälä (+51).

Juniori-sarja pelattiin HCP:nä. Voittaja oli Semmi Seljavaara (-3), kakkonen Tuukka Kuikkaniemi (-1) ja kolmas Teemu Hartikainen (par). Juniori-sarjaan laskettiin kaksi viimeistä kierrosta.