JunioritoimikuntaJunnujen kausi 2023

​​​​​​​

Kytäjän junioreiden kesän 2023 toiminta on aloitettu viikkotreenien muodossa.

Kytäjän junnutreenit (alle 18v) alkavat pyörimään toukokuun alusta alkaen. Junnutreenit pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:00 - 18.30. Ryhmiä ohjaavat PeGo Golf Schoolin valmentajat Anniina Paatsama (mmanantain ryhmä) ja Juha-Pekka Peltomäki (keskiviikon ryhmä). Muutokset mahdollisia.

Avoimet tutustumistreenit pidetään keskiviikkona 3.5.2023 ja maanantaina 8.5.2023

Treenit ovat tarkoitettu kaikille golfista kiinnostuneille junioreille tasosta riippumatta. Emme tehneet tälle kesälle tason mukaista jakoa ryhmiin kun haluamme tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden osallistua yhdistyksemme järjestämiin treeneihin.
Harjoitukset ovat suunnattu yli 7-vuotiaille. Alle 7- vuotiaiden osallistumisista harjoituksiin tulee erikseen sopia ohjaajan Anniina Paatsaman kanssa.

Jos haluaa niin on mahdollista osallistua molempiin viikkoryhmiin.

Voit ilmoittautua ryhmiin

TÄSTÄ LINKISTÄ

Alla oleva kausimaksu kattaa koko kauden treenit. Kausimaksu laskutetaan heinäkuun puoliväliin mennessä.

Kausimaksu on 180€ / osallistuja 1 krt vko treenit
Kausimaksu on 300€/osallistuja 2 krt vko treenit
Sisarusalennus -30€ toisesta osallistujasta alkaen

Junnutreenien lisäksi pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan treeni- ja pelipäiviä junnuille niin viikolle kuin viikonlopuille. Tarkastelemme myös mahdollisuutta päästä vierailemaan naapurikentillä kesän aikana.

Kaudella 2022 aloitimme ystävyysottelun Nurmijärven Golfin kanssa. Vuonna 2022 kokonaiskilpailun voiton vei Kytäjä golfin juniorit, mutta kummallakin kentällä voitot meni kotijoukkueille. Tiukka oli kisa mutta oli todella hieno tapahtuma ja sitä jatketaan myös kesällä 2023 jos vain osallistujia saadaan tarpeeksi.


Juniorit ja kilpaileminen


Haluamme rohkaista junioreitamme osallistumaan aktiivisesti seuramme kilpailuihin.

Sen lisäksi pyrimme järjestämään junnuille muutamia omia kilpailuja kesän aikana ja mahdolisesti myös joku yhteiskilpailu vanhemman kanssa, pelimuotona scramble.

Tuemme myös seuramme aktiivia junioreita osallistumaan Suomen Golfliiton järjestämiin golfkilpailuihin, lisätietoa saa Crisseltä. Suosittelen rohkeasti osallistumista Future Tourin kisoihin, ja kokeneemmille jo hakeutumista FJT Challenge kiertueelle.

Golfliiton juniorikilpailusta löytyy lisätietoa seuraavien linkkien takaa


FUTURE TOUR


Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa opetellaan kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä.


FJT CHALLENGE


FJT Challenge toimii karsintakiertueena Finnish Junior Tourille.


FINNISH JUNIOR TOUR


Finnish Junior Tour (FJT) on Suomen ylin kilpailukiertue alle 21-vuotiaille kilpapelaajille. Kiertue tarjoaa mahdollisuuden testata taitoja ikäluokan parhaiden pelaajien kanssa.


Sen lisäksi meillä on vielä matalamman kynnyksen junnutour KUJT- Keski-Uudenmaan Junior Tour

LUE LISÄÄ: Keski-Uudenmaan JunnuTour – Hauskoja golf-kilpailuja junioreille!


KUJT-kilpailu pidetään Kytäjällä tiistaina 4.7.2023 klo 16:30 alkaen NW kentällä reiät 1-9. Kytäjän junnuille osallistuminen on ilmainen.


Junioritoimikunnan varainhankinta
​​​​​​​

Kesälle 2023 varainhankintana järjestetään ”3 Boxin salaisuus” kilpailu. Ottamalla osaa tähän hauskaan haasteeseen tuet samalla Kytäjän juniorien toimintaa, treenejä, ystävyysotteluita yms.
Tutustu tästä kilpailuhaasteeseen:

Junioritoimikunnan varainhankinta
​​​​​​​

Kesälle 2023 varainhankintana järjestetään ”3 Boxin salaisuus” kilpailu. Ottamalla osaa tähän hauskaan haasteeseen tuet samalla Kytäjän juniorien toimintaa, treenejä, ystävyysotteluita yms.

Tutustu tästä kilpailuhaasteeseen:

KyG_Junnuhaaste_2023.pdf


Jos tulee jotain mieleen niin ole yhteydessä rohkeasti Crisseen.


Tehdään yhdessä huikea Junnukesä 2023.

Crisse LummeCrisse


​​​​​​​Junioritoimikunnan vetäjä

Crisse Lumme
040 587 4147
crisse.lumme@gmail.com


​​​​​​​