Junioritoimikunta kiittää kaikkia Junnuhaasteeseen osallistujia


Kesän aikana järjestettiin Junnuhaaste, jonka tarkoituksena oli haastaa seuramme jäseniä pelaamaan eri tiipaikoilta ja samalla keräsimme rahaa junnutreenien tukemiseen. Emme kuitenkaan onnistuneet markkinoinnissamme täydellisesti niin osallistujamäärä jäi alhaiseksi. Sen lisäksi kauden aikana tapahtui palautettujen korttien suhteen myös "arkistointivirhe" jolloin osa korteista hukkui ja osa unohti myös palauttaa kortteja.

Näin ollen jouduin tekemään poikkeavan päätöksen ja päätin näin kauden lopuksi arpoa kaikkien osallitujien kesken vielä yhden 2 hengen lounaslahjakortin ravintolaamme sekä 2 50€ PeGon lahjakorttia. Lounaslahjakortin voittaja on Nina Tuomi ja 50€ Pego lahjakorttien Liisa Hervonen ja Susanna Matero-Gört. PeGo lahjakortit voi hakea caddiemasterilta ja 2 hengen lounaslahjakortin saa Kytäjän spoon ravintolasta.

Toivon että haasteeseen osallistujilla on ollut mukavaa pelata eri tiipaikoilta. Olemme myös ottaneet oppia tämän kesän tapahtumasta ja ensi vuodelle tulee miettiä uudet kuviot.

Junioritoimikunnan puolesta
Ystävällisin terveisin
Crisse Lumme