Junioritoimikunnan kuulumisia

Junioritoiminta on ollut vilkasta koko kesän.


Kesäkuun loppupuolella pelasimme ensimmäisen osaottelun ystävyysottelustamme Nurmijärven junnuja vastaan. Tilanne Kytäjän osakilpailun jälkeen on 85 pistettä Kytäjän junnuilla ja 79 pistettä Nurmijärven junnuilla. Toinen osakilpailu pelataan Nurmijärvellä 8.8.2023 klo 17 alkaen (9 reikää oranssilta/punaiselta tiilta). Mukaan mahtuu 8 innokasta junnugolffaria, joille kilpailu on ilmainen sisältäen pienen iltapalan kilpailun jälkeen). Ilmoittautumiset Crisselle.

Heinäkuun ensimmäisenä tiistaina järjestimme KUJT (Keski-Uudenmaan Junnu Tour) osakilpailun NW kentällä pelaten etuysin. KUJT kilpailut on tarkoitettu aloitteleville junioireille ja Kytäjän osakilpailuun osallistui 28 kilpailijaa Uudenmaan seuroista. Kilpailijat pelasivat joko kentän lyhennettynä tai tiiltä 48. Saimme paljon positiivista palautetta ja kilpailu kokonaisuudessaan sujui hyvin. Tyttöjen hcp 36-54 sarjan voitti Kytäjän Vieno Hakakari tuloksella 21 pb, poikien hcp 36-54 sarjassa toiseksi tuli Sulo Happo tuloksella 26 pb (sama tulos kuin voittajalla, mutta Sulolla oli korkeampi tasoitus). Onnittelut Vienolle ja Sulolle huikeista tuloksista.

Junnujen viikkotreenit jatkuvat syyskuun puolelle maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:00-18:30, vielä voi tulla mukaan jos kiinnostaa, yhteydenotot ja tiedustelut Crisseltä.

Samoin Junnujen varainhankintakampanja 3 boxin salaisuus jatkuu ainakin elokuun loppuun asti, joten vielä voi osallistua ja jättää tuloskortteja niin arvontaan kuin varsinaiseen kisaan.
Osallistumismaksu oli 30€/kenttä ja tuolla maksulla voi sitten jättää niin monta tuloskorttia kuin ehtii per kenttä ja osallistua arvontoihin ja kisaan.
Kesäkuun arvonnan voittajat olivat Heikki Hervonen ja Martti Savolainen, jotka pääsevät nyt nauttimaan Kytäjän Spoon ravintolan buffet-lounaasta.
Kiitos kun olet lähtenyt tukemaan seuramme junioritoimintaa

Ja oikein mukavaa golf kesän jatkoa kaikille,
Crisse