Hyvinkään seniorit toivat voiton kaupunkiottelussa Hämeenlinnaa vastaan

Perinteinen kaupunkiottelu Hyvinkään ja Hämeenlinnan välillä päätyi Hyvinkään voittoon

Kuusitoista seniorigolfaria molemmista kaupungeista taistelivat lyöntipelivoitosta perinteisessä Hyvinkää-Hämeenlinna kaupunkiottelussa, joka tänä vuonna pelattiin Hyvinkäällä 28.6.2024.

Hyvinkään pelaajat oli karsittu Hyvigolfin ja Kytäjä Golfin välillä aikaisemmin ja molemmista seuroista kahdeksan parasta pääsi tähän kaupunkiotteluun. Hämeenlinan pelaajista puolet tulivat Aulanko Golfista ja puolet Tawast Golfista.

Kilpailussa vallitsi erittäin helteinen (+32) ja aurinkoinen sää. Sää teki muutamalle pelaajalle tepposet ja nesteytys piti pitää kohdillaan.

Hyvinkää voitti kisan selkeästi 567 pisteellä Hämeenlinnan päätyessä tulokseen 584. Kisassa palkittiin myös paras yksiöpelitulos molemmista kaupungeista. Hämeenlinnan paras oli Tawastin Sisko Partanen tuloksella -6 ja Hyvinkään paras oli Hyvigolfin Jyri Mannila tuloksella -4. Paras kytäjäläinen oli Minna Keski-Kastari tuloksella -2. Minna voitti myös Lähimmäs lippua kisan väylällä 14 tuloksella 6,21 m. Johanna Suoranta Aulanko Golfista pääsi lähimmäs lippua väylällä 7 tuloksella 2,33 m.

Kytäjän joukkueessa pelasivat Helena Rajala, Pirjo Santala, Minna Keski-Kastari, Aulis Ranua , Jarkko Pesonen, Jukka Korhonen, Jukka Tikkanen ja Juhani Voutilainen.

Tämän vuoden kiertopokaali saa majapaikkansa suraavaksi vuodeksi Hyvinkää Golfin tiloista. Kytäjällä pokaali oli edellisen kerran toissa vuonna.

3.7.2024

Tiina Niskanen
​​​​​​​Senioripuheenjohtaja