Töihin Kytäjä Golfille golfkaudelle 2023?

Etsimme mm. kentänhoito- ja caddiemaster-tiimeihimme vahvistuksia kaudelle 2023. Olitpa sitten kokenut tekijä tai vasta urasi alussa oleva, mutta kentänhoidosta tai asiakaspalvelutyöstä kiinnostunut, niin ota yhteyttä mikäli kiinnostuit kausityöpaikoista.

Kiinnostaisiko kausityö kauniissa golfkenttä-miljöössä Suomen parhaalla golfkentällä?

Kytäjä Golf on saanut jo kolme vuotta peräkkäin arvostetun kansainvälisen tunnustuksen työnantajana, kun golfkeskukselle on myönnetty Great Place to Work -sertifiointi hyvästä yrityskulttuurista. Great Place to Work on maailmalla kaikkein eniten käytetty työntekijäkokemuksen mittausmenetelmä, johon osallistuu vuosittain miljoonia ihmisiä.

Kansainvälinen sertifikaatti viestii erityisesti, miten työntekijät kokevat organisaation työpaikkana. Kytäjä Golf sai ensimmäisen Great Place To Work -sertifikaatin vuonna 2020 kautta aikojen ensimmäisenä sertifioituna golfkeskuksena Euroopassa.


Lue lisää Kytäjä Golfin Great Place to Work -sertifioinnistaTarjoamme:

- Upean työympäristön kahdella arvostetulla huippukentällä

- Toimialan parhaimpiin kuuluvat työvälineet

Kytäjä Golf sijaitsee Hyvinkäällä n. 14 km kaupungin keskustasta, eikä meille valitettavasti pääse julkisilla kulkuvälineillä, joten oman kulkuvälineen käyttö on välttämätöntä.


Haemme mm.