Viheriöprojektin työt alkaneet – “SE-kentän uudet viheriöt avataan pelaajille heinäkuun puolessavälissä”

Kytäjä Golf toteuttaa alkukesäksi suunnitellun viheriöuudistuksen vallitsevasta poikkeustilanteesta huolimatta. South East -kentän kaikki 18 viheriötä korvataan uudella Espanjasta tuotavalla siirtonurmella.

“Viheriöuudistuksen työt ovat alkaneet maanantaina 27. huhtikuuta. Kun vanhat viheriöt on poistettu ja viheriöalueiden pohjatyöt saatu viimeisteltyä, alkaa siirtonurmen asennus toukokuun kolmannella viikolla”, kertoo Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

Viheriöprojekti viivästyy alkuperäisestä suunnitelmasta vain muutaman viikon. Mikäli kesän sää on suotuisa, avataan South East -kenttä uusilla viheriöillä pelaajille heinäkuun 15. päivänä.

Koronarajoitusten takia espanjalaiset asentajat eivät pääse toukokuussa Kytäjälle, joten siirtonurmi asennetaan suomalaisvoimin. Madridin pohjoispuolella jo vuoden verran kasvanut siirtonurmi kuljetetaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti rekka-autoilla Euroopan läpi.

“Olemme selvittäneet yhdessä huolintaliikkeiden ja viranomaisten kanssa logistiikkaan liittyvät haasteet ja kaiken tiedon valossa rahtiliikenne toimii Euroopassa normaalisti”, toteaa Koivu.

Espanjalainen Novogreen on toimittanut nurmea mm. Euroopan parhaisiin golfkeskuksiin lukeutuvien Valderraman ja PGA Catalunyan kentille sekä Real Madridin jalkapallostadionille Santiago Bernabéulle.

350 000 euroa maksava kunnostustyö on yksi kauden suurimpia golfkenttäinvestointeja maassamme.

“Kytäjä Golfin tavoitteena on vahvistaa South Eastin asemaa maamme parhaana kenttänä. Uusien viheriöiden ansiosta pelikokemus on jatkossa entistäkin parempi”, toteaa Koivu.

“Olen tyytyväinen, että haastavista ajoista huolimatta pääsemme kehittämään Kytäjää jo tänä kesänä ja tarjoamaan jatkossa niin osakkaille kuin vieraspelaajille entistä paremman kokonaiselämyksen.”