South East avattu uudistetuilla viheriöillä - Kenttä aukeaa vieraspelaajille 15.7.

Kytäjän South East on avattu uudelleen perjantaina 10. heinäkuuta onnistuneen viheriöremontin jälkeen. Alkukesän aikana kentän kaikki 18 viheriötä korvattiin Espanjasta tuodulla siirtonurmella.

Kytäjän South East on avattu uudelleen perjantaina 10. heinäkuuta onnistuneen viheriöremontin jälkeen. Alkukesän aikana kentän kaikki 18 viheriötä korvattiin Espanjasta tuodulla siirtonurmella.

Kenttämestari Antti Koskela sai kunnian lyödä uusitun kentän avauslyönnin yhdessä Kytäjä Golf Oy:n hallituksen puheenjohtajan Mika Ahon kanssa.

“Lähes vuoden kestäneen haastavan projektin jälkeen on tietenkin helpottunut olo, varsinkin kun olen nähnyt miten hyvin uusi nurmi on juurtunut ja kasvanut. Tämä on hyvä alku kenttien kehittämiselle, jotta Kytäjällä voidaan säilyttää korkea laatutaso jokapäiväisessä toiminnassa”, Koskela toteaa.

Suomen oloissa ainutlaatuinen viheriöprojekti ja merkittävä golfinvestointi onnistui suunnitelmien ja aikataulun mukaisesti haastavasta koronakeväästä huolimatta.

“Viheriöiden uudistaminen on tärkeä askel Kytäjän strategiassa, mutta golfkeskuksen kehittäminen ei kuitenkaan lopu siihen. Jo tämän kesän aikana Kytäjä saa lisää majoituskapasiteettia ja kaudella 2022 golfklubin läheisyydessä on 70 majoituspaikkaa”, Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu kertoo.

“Tähtäämme määrätietoisesti Pohjois-Euroopan johtavien golfkeskusten joukkoon, ja tavoite vaatii pientenkin yksityiskohtien jatkuvaa kehittämistä.”

Kenttien kehittämiseksi Kytäjä Golf on tehnyt Ilonen Designin kanssa sopimuksen ns. masterplanin teosta. Kuluvan pelikauden aikana maamme menestyneimmän golfarin Mikko Ilosen suunnittelutoimisto arvioi kenttien nykytilanteen ja kehityskohteet. Sen pohjalta tehdään varsinainen suunnitelma South East -kentän ja rangen kehittämisestä tulevien vuosien aikana.

Kytäjän South East kenttä avautuu vieraspelaajille keskiviikkona 15. heinäkuuta. Heinäkuun aikana neljän hengen ryhmä pääsee tutustumaan arkisin kenttään 290 euron hintaan.