PeGo Golf Schoolin kauden 2022 kurssitarjonta Kytäjän kevääseen

Kytäjän laadukkaat harjoitusalueet tarjoavat erinomaiset olosuhteet golfin harjoittelulle. Golfopetusta on saatavilla kaikentasoisille pelaajille ja ryhmille. BMW Pego Golf Schoolin kokeneet PGA golf prot, Juha-Pekka Peltomäki ja Toni Karjalainen hiovat lyönnin kuntoon ja tutustuttavat lajiin heti keväällä kun golfkausi starttaa.

Kauden 2022 kevätkurssit Kytäjällä

1. Toukokuun 4 kerran kurssit:


Golf kuntoon kuukaudessa, Kytäjä Golf, 4 harjoituskertaa, 125€

Aikataulut:

 • Ma 2.5, 9.5, 16.5 ja 23.5 (Pro Juha Pekka Peltomäki)
  • Ryhmät klo 10-11 ja 11-12
 • Ti 3.5, 10.5, 17.5 ja 24.5 (Pro Toni Karjalainen)
  • Ryhmät klo 10-11 ja 11-12
 • Ke 4.5, 11.5, 18.5 ja 25.5 (Pro Juha Pekka Peltomäki)
  • Ryhmät klo 17-18, 18-19 ja 19-20
 • To 5.5, 12.5, 19.5 ja 26.5 (Pro Toni Karjalainen)
  • Ryhmät klo 17-18, 18-19 ja 19-20


Varaukset: PEGO.FI ja sieltä KURSSIT (tai tästä) tai mailitse info@pego.fi

Tarkka sijainti: KYTÄJÄ RANGE, POHJOISPÄÄTY

Neljän harjoituskerran kurssi on hyvä tapa hioa ruosteet pois pelistä pelikauden alussa tai kauden aikana. Tunnin kestävien harjoitusten aikana käymme läpi swingin, puumailalyönnit, chipin, putin ja bunkkerilyönnit. Kurssi pitää sisällään neljä harjoituskertaa ja soveltuu kaikentasoisille pelaajille.

Tuntien teemat:

 1. Swingin perusteet
 2. Chippi- ja pitch lyönnit
 3. Putti ja bunkkeri lyönnit
 4. Puumailalyönnit


Kurssin hinta 125€ pitää sisällään:

 • 4 tuntia opetusta vakioaikoina BMW Pego Golf Schoolin PGA pron vetämänä
 • ohjevideot kurssin aikana käytyihin teemoihin
 • väliin jääneiltä harjoituskerroilta saa oppilas lahjakortin jonka voi käyttää joko Kytäjän Pro Shopissa tai Pegon opetustuotteisiin
 • ryhmäkoko max. 6 pelaajaa


Ensimmäisen kurssikerran tapaaminen Kytäjä Golfin opetuspäädyssä, rangen pohjoispäässä.

!Kurssi on avoin kaikille golffareille eikä vaadi Kytäjä Golfin jäsenyyttä!

Tervetuloa tekemään golfistasi helpompaa ja hauskempaa!
info@pego.fi

Kurssin voi maksaa edenred, -smartum, -e-passi, -eazybreak ja mobilepay-maksutavoilla. Opettajilla on myös mukana izettle-maksupääte johon käy yleisimmät pankki- ja luottokortit. (AMEX, VISA, MASTERCARD)

2. Golf Kuntoon kerralla, 3 tunnin harjoitukset, 99€:


Golf kuntoon kerralla järjestetään Kytäjä Golfissa viikoittain maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 17-20 (toukokuun alusta alkaen)

Varaukset: PEGO.FI ja sieltä AJANVARAUKSEEN ja PEGO CLUB (tai tästä) tai mailitse info@pego.fi

Golf kuntoon kerralla- Kytäjä Golf.

BMW Pego Golf School tarjoaa mahdollisuuden kerrata pelin tärkeimmät osa-alueet yhdellä kerralla. 3 tunnin opetuksen aikana käymme läpi swingitekniikan, puumailalyönnit, chip-ja pitch lyönnit sekä bunkkerilyönnit. Kurssi soveltuu kaiken tasoisille pelaajille ja on kätevä tapa hakea peliin uutta virtaa.

Harjoituksen kesto on 3h ja hinta 99€/osallistuja

Harjoituksiin mahtuu mukaan 6 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Opetus tapahtuu Kytäjän rangen pohjoispäädyssä josta löytyy maamme laadukkaimmat harjoittelualustat.


3. Green Card kurssit, 99€


Green Card kursseja järjestetään Kytäjällä viikoittain sunnuntaisin klo 17-21

Varaukset: PEGO.FI ja sieltä GOLFIN ALOITTAMINEN ja GREEN CARD tai mailitse info@pego.fi

Green Card kurssi, 99€ Kurssi kestää 4h. Kurssimaksu sisältää myös pelikokeen.

Tapaamme kurssin aluksi Kytäjä Golfin Rangen pohjoispäädyssä. (JOY OF DRIVING -kyltin luona)

Opetuksen aikana käymme läpi golfin eri tekniikat ja tutustumme peliin yleisesti. Pelikoe järjestetään aina varsinaisen opetuksen päätteeksi jonka jälkeen pelaajat saavat Green Cardin. Pelikokeessa painotetaan sitä että pelaaja osaa suoriutua golfkierroksesta turvallisesti ja aikataulussa. Golfin tekniset taidot eivät vielä tässä vaiheessa ole ensisijaisia.

Kurssimaksu pitää sisällään kaiken tarvittavan materiaalin ja välineet. Voit myös ottaa omat välineet mukaan kurssille.

Meidän tehtävänämme on auttaa sinut uuden harrastuksen pariin. Kehitämme tähän jatkuvasti helpompia tapoja yhdessä Suomen Golfliiton ja golfin PGA-ammattilaisten kanssa. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle viimeisimmän tuotteemme.

Ilmoittautumisen saatuamme lähetämme sinulle valmistavan materiaalin kurssille ja lähetämme sinulle esivalmennuspaketin. Materiaalin tarkoituksena on perehdyttää tuleva golfari keskeisiin asioihin säännöissä, etiketissä ja perustekniikoissa. Kurssille tarvitset mukaan mukaan asun missä on hyvä liikkua ja olla ulkona joka säällä.

Kurssin käytyäsi saat pelaamisen aloittamisesta tarjouksen kentältä jossa suoritit Green Cardin. Myös Suomen laajin opetustarjonta on tukenasi golf-urasi eri vaiheissa. Meille tärkeintä on että pääset lajiin helposti sisään ja aloitat pelaamisen sujuvasti. Yhteistyökenttiemme kanssa olemme suunnitelleet tämän aloituspolun helpoksi.

Tervetuloa kurssille!

Kurssin voi maksaa edenred, -smartum, -e-passi, -eazybreak ja mobilepay-maksutavoilla. Opettajilla on myös mukana izettle-maksupääte johon käy yleisimmät pankki- ja luottokortit. (AMEX, VISA, MASTERCARD)


4. YKSITYISOPETUS


Yksityisopetusta Kytäjällä tarjoaa BMW PEGO GOLF SCHOOLIN PROT Juha-Pekka Peltomäki ja Toni Karjalainen. Tunteja on saatavilla myös Pegon muilta opettajilta Jyry Peltomäeltä, Anniina Paatsamalta ja Ville Karhulta.

Varaukset: PEGO.FI TAI SUORAAN OPETTAJALTA: juha-pekka@pego.fi, 040 557 6122, toni@pego.fi 040 500 4938