Golfkausi 2022 tuo Kytäjä Golfille paljon uutta

Golfkausi on käynnissä ja kuluvalle kaudelle on luvassa paljon uutta. WiseGolf, Gamebook, How Many Strokes, Ravintola Casual Tee, hierontaa mm. nämä ovat kaikki uutta Kytäjän golfkaudella 2022.

Kaudella 2022 pelaamiseen välillisesti liittyviä uudistuksia ovat tietysti uusi ajanvarausjärjestelmä WiseGolf ja kilpailuissa viihtyville uutena kilpailualustana toimiva Gamebook. Pelaamaan lähtiessä oman pelitasoituksen voi jatkossa tarkistaa How Many Strokes:ista ja golfauton kierrosvuokra on noussut 5€.

Klubilla uudistuu ravintola, ja tarkemmin ottaen ravintoloitsija. Ravintola on nyt Casual Tee ja ravintoloitsijat JP ja Suvi-Annika malttamattomina odottavat, että kausi alkaa. Tulevalla kaudella myös pelaajien palautuminen ja lihashuollon tarve on huomioitu ja klubilla vierailee hieromassa urheiluhieroja Johanna Kaarela.


Pelioikeusohjesääntö ja hinnasto

Kauden 2022 pelioikeusohjesäännön löydät täältä. Hinnaston osalta muutoksia on tehty golfautojen hinnoitteluun, nostamalla esim. kierrosvuokria 5€:lla. Jatkossa golfauto on siis osakkaille 25€, pelioikeudenhaltijoille 35€ ja vieraille 45€/kierros. Hinnaston kokonaisuudessaan näet täältä.


Uusi ajanvaraus WiseGolfin kautta
​​​​​​​


Tälle kaudelle Kytäjälläkin (yli 30 toimijaa Suomessa) siirryttiin WiseGolf-hallintajärjestelmään, joka korvasi Kytäjällä aikaisemman Golfbox-järjestelmän esimerkiksi pelaajien ajanvarauksissa. Ajanvaraus ja WiseGolfin oma appi avataan ja julkaistaan kevään aikana kun kentän avaaminen on lähempänä.

Kytäjä Golfin kotisivut ja verkkokauppa siirtyivät WiseGolfiin viime vuoden puolella, joulukuussa, ja samalla etusivun ylälaitaan ilmestyi kaksi uutta linkkiä, "rekisteröidy" ja "kirjaudu sisään". Näiden linkkien kautta pääset kirjautumaan sisään tai rekisteröitymään Kytäjä Golfin käyttäjäksi.


Näin pääset kirjautumaan uuteen WiseGolf-järjestelmään:

Kytäjä Golfin jäsenet ovat jo rekisteröity käyttäjiksi ja he voivat kirjautua sisään Kytäjä Golfin kotisivuilta "kirjaudu sisään"-linkistä ilman rekisteröitymistä seuraavasti:

  • KyG:in jäsenten käyttäjätunnus on oma jäsennumero (esim. 1511) Oman jäsennumeron voi tarkistaa omasta eBirdiestä, etusivulla oman nimen alla (fi-108-XXXX). Jäsennumero on tuo viimeinen numero ilman fi-108-alkuliitettä.
  • Jäsenten oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.
  • Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15​​​​​​​
  • Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana
  • Tarkistakaa samalla, että myös muut tiedot ovat oikein


Muiden kuin jäsenten (esim. osakas, joka ei ole KyG-jäsen, pelioikeudenhaltija, joka ei ole KyG-jäsen, vieraspelaajat yms.) pitää ensin rekisteröityä Kytäjän WiseGolfin käyttäjäksi "rekisteröidy"-linkin kautta. Käyttäjätunnus on tällöin rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite (Huom! Käytä samaa sähköpostiosoitetta kuin eBirdiessa, jolloin tasoitus yms. data kohdistuu automaattisesti)

Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia, ota yhteyttä erkka.ravi@kytajagolf.fi niin selvitetään ongelma yhdessä.


Gamebook - Kilpailu- ja tulospalvelu jatkossa Gamebookin kautta
​​​​​​​

Golfboxin jäätyä pois, Kytäjän kilpailut pelataan jatkossa pääosin Gamebookin kautta. Gamebook tulospalvelu tuo pelin seuraamisen helpommaksi ja tulokset ovat käytännössä valmiit viimeisen ryhmän saavuttua maaliin. Gamebookin voi ladata sovelluskaupasta ja rekisteröityä käyttäjäksi. Kun kilpailuihin ilmoittautuu itse kilpailukalenterin kautta, vaaditaan oma Gamebook-profiili. Kilpailukalenteriin pääset tutustumaan täältä.

Kilpailuissa riittää, että ryhmässä yksi syöttää tulokset Gamebookiin, jos kaikilla ryhmässä ei sovellusta tai puhelinta ole mukana kierroksella. Jatkossa perinteisiä tuloskortteja ei siis tehdä enää kilpailuihin, mutta toki sellaisen voi edelleen ottaa tueksi, jos ryhmässä ei Gamebookia ole.


​​​​​​​​Pelitasoituksen tarkistus How Many Strokesin avulla

Kierrokselle lähdettäessä pelitasoituksen voi jatkossa tarkistaa How Many Strokes-sovelluksen avulla. Klubin seinällä ei enää suurta slope-taulukkoa löydy vaan tilalle on tullut näyttö, josta pelitasoituksen voi tarkistaa. Pelitasoitus näkyy näppärästi myös kotisivujen slopelaskurista tai QR-koodin kautta How Many Strokes-sovelluksesta. Perinteiset slope-kaaviot löytyvät edelleen ilmoitustauluista matkalla molempien kenttien 1.tiille.​​​​​​​Johanna Kaarela hieroo ja tekee hoitoja klubilla
​​​​​​​

Kytäjän klubitalolla hieronta- ja kehonhuoltopalveluista vastaa kaudella 2022 Johanna Kaarela. Johanna on kehonhuollon ammattilainen (urheiluhieroja ja 1v. osteopatiaopiskelija) ja palvelut ovat varattavissa pääsääntöisesti ke-pe-päiville, ja mahdollisesti myös viikonlopulle.

Lue lisää ja tutustu hoitohinnastoon