NW-kenttä avataan torstaina 23.4. – “Nautitaan golfista mutta noudatetaan tarkasti poikkeusolojen ohjeita!”

North West -kenttä avautuu Kytäjän osakkaille ja pelioikeudenhaltijoille torstaina 23. huhtikuuta kello 9. Kytäjällä pelataan kahden hengen ryhmissä ja lähtöjen väli on 6 minuuttia. Näin kentällä on normaalikäytäntöön nähden lähes sama kapasiteetti käytössä.

"Kytäjän nettisivuille on koottu selkeät ohjeet pelaamisesta COVID-19 -poikkeustilan aikana. Nautitaan golfista ja ulkoilmasta, mutta pyydän, että kaikki kertaavat ohjeistuksen ennen kierrosta”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Koivu.

Kytäjän nettisivuilta löytyy tarvittava ohjeistus, miten esimerkiksi lähtöajat varataan ja vahvistetaan sekä miten kentällä pitää toimia.

"Klubitalo ja caddiemasterin toimisto pysyvät vielä suljettuna, joten lähtöajat varataan Golfboxin nettisivujen tai applikaation kautta. Vain North Westin kioski on auki kello 11-17”, Koivu kertoo.

Vuokrakärryt ovat käytössä ja ne löytyvät bägivaraston seinustalta. Käytetyt kärryt tulee palauttaa kierroksen jälkeen niille varattuun paikkaan, navetan katoksen alle. Kärryt puhdistetaan aina käytön jälkeen. Golfautot eivät toistaiseksi ole käytössä.

Myös kaudella 2020 noudatetaan tuttua käytäntöä eli mikäli aamuisin kentän avaaminen siirtyy myöhäisemmäksi sääolosuhteiden takia, peruuntuvat aamun lähtöajat.

Lue ohjeistus golfin pelaamisesta epidemian ja poikkeustilan aikana. >>>