Kytäjän South East on edelleen Suomen ykköskenttä Golf Digestin rankingin mukaan

Golf Digest on julkaissut uusimman kenttärankinginsa, ja sen mukaan Kytäjän South East -kenttä on edelleen Suomen paras kenttä. North West sijoittui rankingissa kolmanneksi Vanajanlinnan jälkeen. Maailman tunnetuimman golflehden kenttäranking on alan arvostetuimpia ja se julkaistaan kahden vuoden välein. Myös vuoden 2018 arvioissa Kytäjän SE oli kotimaan ykköskenttä. Katso kaikkien maiden parhaat.

Pohjois-Irlannissa sijaitseva Royal County Down on Golf Digestin mukaan maailman paras. Mielenkiintoisin nousija listalla on Tom Doakin suunnittelema Uuden-Seelannin Tara Iti, joka nousi kuudennelta sijalta jo kakkoseksi. World Greatest Courses Top 100 rankingin kolmantena on Skotlannin Muirfield. Katso koko lista.

Rankingin mukaan maailman Top 100 kentän joukossa on myös seitsemän Pacific Links-verkoston kenttää (22. Cape Kidnappers, 32. Casa de Campo, 43. Kauri Cliffs, 48. Yas Links, 76. The Bluffs Ho Tram Strip, 82. Le Golf National & 94. The Kinloch Club). Lue lisää miten kytäjäläiset pääsevät Pacific Links-verkostoa hyödyntämään.

Kytäjä sai alkuvuodesta tunnustusta myös toisella arvostetulla rankinglistalla. Top 100 Golf Course -sivuston Manner-Euroopan parhaiden kenttien joukossa South East on paras suomalainen kenttä sijalla 65.