Kytäjän South East -kentän viheriöprojekti viivästyy – “Todennäköisesti hanke toteutuu vielä tänä kesänä”

Vallitsevan poikkeustilan johdosta huhtikuussa alkavaksi suunniteltu Kytäjä Golfin South East -kentän viheriöiden uudistustyö viivästyy varmuudella ainakin jonkin verran. Maalis-huhtikuun vaihteen tietojen perusteella on kuitenkin todennäköistä, että projekti saadaan toteutettua vielä kesän 2020 aikana.

”Olemme olleet säännöllisesti yhteydessä Espanjaan viheriöt toimittavaan Novogreeniin ja selvitämme koko ajan yhdessä huolintaliikkeiden kanssa, mikä on näkymä rahtien liikkumisesta Euroopassa”, toteaa Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

Alkuperäinen suunnitelma, jonka mukaan espanjalainen viheriöiden asennusryhmä olisi saapunut Suomeen toukokuussa, ei tule toteutumaan. Kenttämestari Antti Koskelan mukaan siirtonurmen asennus onnistuu tarvittaessa myös Kytäjän oman kenttähenkilökunnan toimesta.

Mikäli viheriöiden kuljetus Espanjasta Suomeen järjestyy, on Koskela luottavainen, että siirtonurmi voidaan ilman suurempaa riskiä asentaa vielä heinä-elokuun vaihteessa.

“Tilanne siis elää koko ajan, ja tutkimme tarkkaan kaikkia eri vaihtoehtoja. Tiedotamme asiasta lisää heti, kun suunnitelmat ja aikataulut ovat tarkentuneet”, toteaa Koivu.