Kytäjän menestys kansainvälisissä rankingeissa jatkuu – Golf World nosti South Eastin uudella listallaan Manner-Euroopan 30 parhaan kentän joukkoon

Kytäjän South East -kenttä on arvostettu hienosti sijalle 26. Golf Worldin elokuun numerossa julkaistussa Top 100 X-factor courses -rankingissa. Brittimedia etsi Manner-Euroopasta dramaattisia ja kunnioitusta herättäviä golfkenttiä ns. X-factorin mukaan


Kytäjän South East -kenttä on arvostettu hienosti sijalle 26. Golf Worldin elokuun numerossa julkaistussa Top 100 X-factor courses -rankingissa. Brittimedia etsi Manner-Euroopasta dramaattisia ja kunnioitusta herättäviä golfkenttiä ns. X-factorin mukaan.

X-factorilla tarkoitetaan asiaa tai ominaisuutta, jolla on vahva mutta arvaamaton vaikutus. Golf World perustelee sijoitukset neljän kategorian mukaan: miljöö, dramaattiset väylät, ansiot kilpailukenttänä ja kentän kunto.

Golf Worldin mukaan Manner-Euroopan kentistä dramaattisin on Lofoten Links, jota seurasivat Espanjan Valderrama ja Bulgarian Thracian Cliffs. Kytäjän edellä rankingissa oli Pohjoismaista norjalaisen Lofoten Linksin lisäksi vain kaksi kenttää Islannista ja kaksi Ruotsista.

Kytäjän hieno sijoitus perustuu kenttään liittyvään draamaan ja upeaan miljööseen. Golf World arvostaa Kytäjän kokonaisuutta, joka tarjoaa pelaajille hienoimmat suomalaismaisemat ja päättyy upeisiin järvenrantaväyliin.

“Kansainväliset kenttärankingit ovat meille tärkeitä mittareita, kun arvioimme omaa tekemistä ja työn tuloksia”, Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu toteaa.
“Uusimmat listat kertovat osaltaan, että Kytäjä on hyvää vauhtia matkalla kohti tavoitettamme nousta Pohjois-Euroopan parhaiden kenttien joukkoon.”

​​​​​​​Kytäjän South East sai aiemmin kesällä toisen arvostetun tunnustuksen, kun maailman johtava golfmedia Golf Digest nosti sen Suomen parhaaksi golfkentäksi. Joka toinen vuosi julkaistavassa maiden parhaiden kenttien listauksessa Kytäjä otti kaksoisvoiton. Heinäkuussa päivitetyssä rankingissa South East arvioitiin jälleen maamme parhaaksi ja North West otti arvokkaan kakkossijan.