Kytäjälle Great Place to Work® -sertifiointi ensimmäisenä golfkeskuksena Euroopassa

Kytäjä Golf on saanut merkittävän tunnustuksen työnantajana, kun sille myönnettiin Great Place to Work® -sertifiointi hyvästä yrityskulttuurista.

Great Place to Work® -sertifiointi on kansainvälisesti arvostettu tunnustus siitä, että työntekijät kokevat organisaation hyvänä työpaikkana. Kytäjä Golf on kautta aikojen ensimmäinen sertifioitu golfkeskus Euroopassa.

Great Place to Work® -sertifiointi on nimenomaan työntekijöiden organisaatiolle antama tunnustus hyvän työpaikan rakentamisesta ja tämä viestii vahvasti työnhakijoille Kytäjä Golfista hyvänä työpaikkana, jossa välitetään työntekijöistä. Great Place to Workin tekemässä tutkimuksessa suurin painoarvo on työntekijöiden kokemuksella omasta työpaikastaan. Sertifioinnin saa yritys, jonka ns. Trust Index© on vähintään 70 %.

“Yksi Kytäjä Golfin tärkeimmistä tavoitteista on olla Suomen paras ja halutuin työnantaja golftoimialalla. Sertifikaatti on hyvä mittari siitä, että olemme oikealle polulla”, Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu toteaa.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tYRFoKh5rF4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

“Meillä on jo nyt äärimmäisen ammattitaitoinen, sitoutunut ja motivoitunut henkilöstö ja kaikki kunnia hyvästä tuloksesta kuuluu heille. Great Place to Work -tutkimuksen kautta saamme arvokasta tietoa miten voimme parantaa työkulttuuria entisestään.”

Great Place to Work on maailman eniten käytetty työtekijäkokemuksen mittausmenetelmä, johon osallistuu vuosittain miljoonia ihmisiä.

“Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus yrityskulttuurin mittaamisesta sekä johtamisen ja hyvän työpaikan kehittämisen konsultoinnista. On hienoa nähdä että Kytäjä Golf haluaa olla golftoimialana suunnannäyttäjä myös työkulttuurin kehittämisessä”, toteaa Yrityskulttuurin asiantuntija Jenni Parkkinen Great Place to Work Finlandista.