Kytäjälle Great Place to Work -sertifiointi ainoana golfkeskuksena Euroopassa

Kytäjä Golf on saanut myös vuonna 2021 tärkeän tunnustuksen työnantajana, kun sille myönnettiin toisena vuonna peräkkäin Great Place to Work -sertifiointi hyvästä yrityskulttuurista.

Kytäjä Golf on saanut myös vuonna 2021 tärkeän tunnustuksen työnantajana, kun sille myönnettiin toisena vuonna peräkkäin Great Place to Work -sertifiointi hyvästä yrityskulttuurista. Great Place to Work on kansainvälinen sertifikaatti, joka kertoo miten erityisesti työntekijät kokevat organisaation työpaikkana.

Kytäjä Golf sai Great Place To Work -sertifikaatin vuonna 2020 ja oli samalla kautta aikojen ensimmäinen sertifioitu golfkeskus Euroopassa. Great Place to Work on maailman eniten käytetty työntekijäkokemuksen mittausmenetelmä, johon osallistuu vuosittain miljoonia ihmisiä.

“Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on olla Suomen paras ja halutuin työnantaja golftoimialalla. Koska Great Place to Work on nimenomaan työntekijöiden organisaatiolle antama tunnustus, viestii se myös työnhakijoille Kytäjä Golfista työpaikkana”, Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu toteaa.

“Henkilöstömme on ammattitaitoinen, sitoutunut ja motivoitunut, ja kaikki kunnia hyvästä tuloksesta kuuluu heille. Great Place to Work -tutkimuksen kautta saamme arvokasta tietoa miten voimme parantaa työkulttuuria entisestään.”

Great Place to Workin tekemässä tutkimuksessa suurin painoarvo on työntekijöiden kokemuksella omasta työpaikastaan. Sertifioinnin saa yritys, jonka ns. Trust Index on vähintään 65 %. Kytäjä Golfin indeksi on tänä vuonna 77.

Great Place to Work® on mitannut globaalisti yli 30 vuoden ajan yrityskulttuuria. Suomessa yritys tutkii vuosittain yli 40 000 työntekijän kokemuksen työpaikastaan ja auttaa organisaatioita kehittämään työntekijäkokemusta analyyttisesti dataan pohjautuen.