Kytäjä mukaan “maailmanluokan” golfkenttien joukkoon

Kansainvälinen golkenttiä ja -resorteja arvioiva worldclass.golf on kutsunut Kytäjä Golfin uusimpana jäsenenä arvostettuun kenttäportfolioonsa, jossa on mukana 28 golfkeskusta ympäri maailmaa.

Worldclass.golf haluaa tarjota aktiivisesti matkustaville tietoa huippukentistä ja varmistaa, että heidän valitsemissaan kohteissa on tarjolla ensiluokkainen asiakaskokemus.

Kriteerit niin kenttien ja harjoitusalueiden kuin klubitalon palveluiden osalta ovat erittäin tarkat. Tällä hetkellä “maailmanluokan” palvelua on worldclass.golfin mukaan tarjolla yhteensä neljässä maanosassa kaikkiaan 18 eri maassa.

“Olen tietenkin ylpeä, että tänä vuonna saatujen muiden kansainvälisten tunnustusten lisäksi Kytäjä on kutsuttu mukaan worldclass.golfiin”, Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu toteaa.

“Haluamme jatkossa tehdä Kytäjää entistä tunnetummaksi myös kansainvälisesti, koska uskon että voimme tarjota ainutlaatuisen elämyksen ulkomailta vieraileville golfareille.”

Nettisivujen lisäksi worldclass.golf julkaisee kirjan maailman parhaista golfkeskuksista. Kirja on ladattavissa digitaalisessa muodossa worldclass.golfin nettisivuilta.

Tutustu worldclass.golfin sivuihin www.worldclass.golf

Kytäjän sivut worldclass.golfissa löytyvät alla olevan linkin takaa: https://www.worldclass.golf/kytaja/