Kytäjä investoi uusiin kentänhoitokoneisiin – Monivuotinen kumppanuus Hakon kanssa jatkuu

Kytäjä Golf ja Hako Ground & Garden ovat solmineet uuden monivuotisen kumppanuussopimuksen. Sopimuksen myötä Kytäjä päivittää kentänhoitokoneensa alan johtavan valmistajan Toron uusimmilla laitteilla.

“Kytäjän laatustandardit ovat korkealla ja kaudella 2020 uusittavat South East -kentän viheriöt nostavat kentänhoidon vaatimuksia entisestään. Hakon kanssa allekirjoitettu sopimus varmistaa, että kentänhoidossa käytettävät koneet edustavat jatkossakin parasta mahdollista laatua”, toteaa Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

“Samaan aikaan uudet investoinnit vähentävät merkittävästi koneiden huoltokustannuksia.”

Kytäjä Golfin kenttämestari Antti Koskelan mukaan South Eastin uudet viheriöt vaikuttavat jatkossa merkittävästi kentänhoitoon ja sen suunnitteluun.

“Uudistetuille viheriöpinnoille tarvitaan erilaista hoitokalustoa, ja päädyimme samalla uusimaan kalustoa laajemmin. Uudet kentänhoitokoneet korvaavat ja tukevat nykyistä Toron kalustoamme”, Koskela toteaa.

“Toron työn jälki on ensiluokkaista ja laitteisiin voi luottaa vaativissakin olosuhteissa. Kumppanuudessa erityisen tärkeää on hoitokoneiden tekninen tuki ja asiakaspalvelun toimivuus”, Koskela toteaa.

Hakon myyntipäällikkö Jesse Kaan on kiitollinen, että maamme johtavan golfkeskuksen kenttähenkilöstö luottaa jatkossakin Toron koneisiin ja pitkä kumppanuus jatkuu.

“On hienoa, että yhteistyössä suunniteltu konekaluston päivitys on yksi merkittävistä tekijöistä Kytäjän kentänhoidon tulevaisuudessa.”

Hakon edustaman Toron tuotteilla on tukenaan yli sadan vuoden edestä historiaa, innovaatiota ja luotettavuutta.

“Toro investoi jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen, jotta asiakkaamme pääsevät nauttimaan uusimmista ominaisuuksista”, Kaan toteaa.