Kytäjä Golf ottaa käyttöön WiseGolf-järjestelmän

Kytäjä Golf on valinnut uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäkseen WiseNetworkin tarjoaman WiseGolfin. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki yritystoiminnassa tarvittavat...


​​​​​​​Kytäjä Golf on valinnut uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäkseen WiseNetworkin tarjoaman WiseGolfin. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki yritystoiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

WiseGolf on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kehittäjä on WiseNetwork Oy. Yrityksen taustalla on kahdeksan toimintavuotta ja yli 100 henkilötyövuotta tuotekehitystä WisePlatform-järjestelmän parissa. WiseGolfin lisäksi muita WisePlatformin toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.

​​​​​​​"Ajatuksemme on tuottaa yrityksille kaikki niiden toiminnanohjauksessa tarvittavat työkalut samassa tietojärjestelmässä. Kytäjä Golfin monipuolinen tarve tuottaa ensiluokkaisia vapaa-ajan palveluita - yhdistäen golfia vaikkapa majoitukseen - tuo parhaat hyödyt järjestelmästämme sekä Kytäjä Golfille että loppuasiakkaalle, eli pelaajalle”, kertoo WiseNetworkin myyntijohtaja Joni Meskanen.

CRM-ohjatusta WiseGolf-järjestelmästä löytyy kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut: asiakkuudenhallinta, ajanvaraus, kassa, osakasrekisteri sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon ratkaisut. WiseGolf haluaa tarjota golfliiketoimintaan alan parhaat työkalut, jotka kehittyvät jatkuvasti.

"Haluamme kiittää Kytäjä Golfia tästä mahtavasta mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä todellisen eurooppalaisen huippukentän kanssa", iloitsee Meskanen.

WiseGolfin tarjoama kokonaisuus vakuutti

WiseGolfin tarjoama kokonaisuus, yrityksen ketteryys sekä järjestelmän kehittämiseen sitoutuminen olivat asioita, jotka vakuuttivat Kytäjä Golfin. Yksi selkeä viesti panostuksesta oli golfliiketoiminnan parissa pitkään työskennelleen Mika Niemisen aloittaminen WiseNetworkin golftoimialan johtajana syyskuussa 2021.

”Tutkimme tarkkaan kaikki markkinoilla olevat vaihtoehdot ja valinta oli lopulta aika helppo. WiseNetworkin tarjoaman WiseGolf-järjestelmän kokonaisvaltaisuus sekä yrityksen halu kehittää järjestelmää yhteistyössä kaikkien mukana olevien asiakaskenttien kanssa vakuutti meidät”, toteaa Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

Samalla linjalla jatkaa myös Kytäjä Golfin asiakaspalvelupäällikkö Erkka Ravi:

"WiseGolfin kokonaisuus sekä nykyaikaisuus golfkenttien hallintotyökaluna - back-office- ja asiakkaan näkökulmasta - nostivat sen erittäin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. WiseGolfiin ja sen kehittämiseen selkeästi panostetaan. Mika Niemisen mukaan lähteminen oli selkeä merkki yrityksen panostuksesta ja halusta kehittää WiseGolfia myös tulevaisuudessa.

WisePlatformin työkalut ovat kuluvan vuoden aikana laajentuneet vastaamaan golfalan tarpeita erittäin hyvin ja rakennetut lisätoiminnallisuudet on saatu verrattain nopeasti käyttöön. Uskon, että ominaisuuksien kehittäminen talvikauden aikana sekä uusien ominaisuuksien lisääminen jatkossa tekevät WiseGolfista ihan ”killeri-tuotteen”.

Lähde: WiseNetworkin tiedote