Kytäjä Golf ja BMW PEGO Garden eksklusiiviseen sopimukseen Callaway
Golfin kanssa – Ainutlaatuinen kumppanuus myös Euroopan mittakaavassa

Suomen johtava golfresort Kytäjä Golf ja Vantaalla sijaitseva uusi sisäharjoittelukeskus BMW PEGO Garden ovat tehneet merkittävän kumppanuussopimuksen maailman suurimman mailamerkin Callaway Golfin kanssa.


Suomen johtava golfresort Kytäjä Golf ja Vantaalla sijaitseva uusi sisäharjoittelukeskus BMW PEGO Garden ovat tehneet merkittävän kumppanuussopimuksen maailman suurimman mailamerkin Callaway Golfin kanssa.

“Uuden pitkäaikaisen sopimuksen myötä kolme yritystä tiivistää yhteistyötään entisestään. Jatkossa niin Kytäjällä kuin PEGO Gardenissa myydään vain Callawayn mailoja ja Callaway-perheeseen kuuluvien yritysten vaatteita, kenkiä ja golftarvikkeita”, Callaway Golfin Suomen edustaja Mikael Juslin toteaa.

Callaway on tehnyt vastaavia sopimuksia Euroopassa vain noin kymmenen
korkealuokkaisen golfkentän ja -akatemian kanssa.

“Seuraavien vuosien aikana Kytäjän rangella on käytössä vain Callawayn palloja ja pro shopissa myydään Callawayn mailojen lisäksi Travis Mathew’n vaatteita ja Cuarterin kenkiä”, toteaa Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

Maamme suurin golfakatemia BMW PEGO Golf School on vastannut Kytäjä Golfin opetus- ja valmennustoiminnasta ja pro shopista kesästä 2021 alkaen. Myös PEGOn
PGA-ammattilaiset ovat luottaneet Callawayn tuotteisiin.

“Kesällä 2023 Kytäjän pro shopissa on saatavilla kattava mallisto omia logotuotteita
Callaway-perheen tuotemerkeiltä”, PEGOn toimitusjohtaja Juha-Pekka Peltomäki toteaa. Jatkossa PEGO tekee Callawayn mailafittauksia oman harjoituskeskuksen lisäksi Kytäjällä.

BMW PEGO Golf School on avannut uuden, 1250 neliöisen golfhallin tammikuussa 2023 Vantaalle. Hallista löytyy seitsemän simulaattoripaikan ja lähipelialueen lisäksi kymmenen lyöntipaikkaa, joissa pääsee lyömään jonkin teknisen apuvälineen kanssa.

“Lisäksi palveluihin kuuluu kuntosali ja pro shop, josta on mahdollisuus hankkia Callaway Golfin tuotteita”, Peltomäki sanoo.


Lisätietoa:
Mikael Juslin, Callaway Golf / 040 860 4676 / mikael.juslin@callawaygolf.com
Jukka Koivu, Kytäjä Golf / 050 533 8499 / jukka.koivu@kytajagolf.fi
Juha-Pekka Peltomäki, BMW Pego Golf School / 040 557 6122 / juha-pekka@pego.fi