Kytäjä Golf avaa harjoitusalueensa – BMW Pego Golf School opetustoiminnan kumppaniksi

Kytäjä Golf uudistaa opetus- ja valmennustoimintaansa kaudelle 2021 ja nostaa harjoitusalueiden palvelut ja kurssitarjonnan uudelle tasolle. Uutena opetustoiminnan kumppanina Kytäjällä aloittaa maan suurin golfkoulu, BMW Pego Golf School.

“Kytäjällä on maailmanluokan harjoitusalueet, joten haluamme hyödyntää ne entistä paremmin. Yhteistyössä BMW Pego Golf Schoolin kanssa aloitamme opetustoiminnan uudistamisen niin, että tarjoamme palveluita entistä laajemmin kaikentasoisille golfareille, aloittelijoista Euroopan Tourin pelaajiin”, Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu toteaa.

“Avaamme rangen kaikille, joten jatkossa esimerkiksi golfseurojen valmennusryhmät voivat varata harjoitusalueita käyttöönsä etukäteen maksua vastaan. Harjoitusalueiden lisäksi tarjoamme peli- ja majoituspaketteja sekä kehitämme uusien golfpalveluiden valikoimaa”, kertoo Koivu suunnitelmista. BMW Pego Golf School on jatkossa kumppani myös Kytäjän yritystapahtumien järjestämisessä.

BMW Pego Golf School on Suomen suurin golfkoulu, joka on toimii kesäkaudella Keimola Golfissa, Linna Golfissa, Vuosaari Golfissa ja Peuramaa Golfissa. Talvikaudella opetustoiminta on keskittynyt Helsingin Vuosaaren Planmeca Golf Areenalle. Golfin opettamisen lisäksi BMW Pego Golf School järjestää vuosittain yli 50 golftapahtumaa.

“Kytäjä on asettanut tavoitteensa korkealle ja lähdemme innoissamme mukaan rakentamaan Kytäjää yhdeksi Pohjois-Euroopan parhaimmista golfkohteista. BMW Pego Golf School haluaa olla golfopetuksen ja -tapahtumien saralla pohjoismaista kärkeä ja tämä on hieno askel meille päästä tekemään yhteistyötä samat tavoitteet omaavan organisaation kanssa. Opetustarjontamme Kytäjällä palvelee kaikentasoisia pelaajia aina lajin parissa ensi askeleita ottavista pelaajista ammattilaisiin”, toteaa Pego Golf Schoolin toimitusjohtaja Juha-Pekka Peltomäki, joka toimii jatkossa yhdessä Toni Karjalaisen kanssa Kytäjän golfprona.

Kun loppukesästä 2020 South East -kentän päätösväylän läheisyyteen valmistuu uusia huviloita, ja klubin viereisen vanhan kerrostalon, Törölän, remontti alkaa ensi vuonna, on kaudella 2022 golfklubin läheisyydessä jo kaikkiaan yli 70 majoituspaikkaa.

“Uudet majoitustilat ja yhteistyö BMW Pego Golf Schoolin kanssa mahdollistavat entistä paremmin myös erilaisen kurssi- ja leiritoiminnan järjestämisen Kytäjällä”, Koivu toteaa.