Kytäjä ensimmäinen suomalaisklubi IMG Prestige-verkostossa - "Fantastista, että paras kenttä on mukana”

Kytäjä Golf on kutsuttu mukaan kansainväliseen IMG Prestigeen, joka on maailman johtavien golfresortien ja -kenttien verkosto.

“Olemme iloisia voidessamme toivottaa Kytäjä Golfin mukaan IMG Prestigeen. Etsimme jatkuvasti uusia mielenkiintoisia kohteita jäsenillemme, joten on fantastista, että Suomen paras klubi on liittynyt mukaan jäseneksi”, toteaa IMG Golf Course Servicen Senior Director Russell Hannah,

“Olen varma, että kaikille Kytäjällä vieraileville on luvassa hieno kokemus, kun he pääsevät pelaamaan yhdelle Euroopan parhaista kentistä.”

Toimitusjohtaja Jukka Koivu näkee verkoston tuomat edut erinomaisena lisänä Kytäjän jäsenille. IMG Prestigen kautta myös tietoisuus Kytäjästä kasvaa maailmanlaajuisesti.

”On kunnia, että meidät kutsuttiin ensimmäisenä suomalaisena klubina mukaan IMG Prestigeen. Mukana on maailman parhaita golfkenttiä, joten olen vakuuttunut, että Kytäjän jäsenet pääsevät nauttimaan huippuluokan lisäeduista, kun he suunnittelevat matkoja muille verkoston kentille."

Verkosto koostuu yli 200 huippukentästä ympäri maailman ja Kytäjän jäsenet pääsevät pelaamaan näille kentille erikoishintaan (yleensä alennus noin 15-20 %). Osa kentistä kuuluu myös Pacific Links -verkostoon.

Kaikki varaukset tehdään Kytäjä Golfin toimiston kautta ja yhteyshenkilönä toimii Erkka Ravi.

Lisätietoja: www.imgprestige.com

IMG Prestige sosiaalisessa mediassa:

Facebook: https://www.facebook.com/IMGPrestigeGolf/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/img-golf-course-management/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCHhai1lk5V60VpMq-4hHNzg