Kim Koivu Kytäjän edustuspelaajaksi – “On tärkeää että pääsen harjoittelemaan kotimaassa huippuolosuhteissa”

Suomen eturivin golfammattilaisiin kuuluva Kim Koivu edustaa jatkossa Kytäjä Golfia. Kolme kertaa Challenge Tourilla voittanut ja Euroopan Tourilla pelannut Koivu aloittaa kesän kilpailukautensa Finnish Tourin avauskilpailussa Hill Side Golfissa 5.-7. kesäkuuta.

“Harjoittelen lähes päivittäin Kytäjällä yhdessä valmentajani Timo Rauhalan kanssa, joten on hienoa edustaa jatkossa Kytäjä Golfia”, toteaa Kim Koivu.

“Kytäjällä on maamme ylivoimaisesti parhaat harjoitteluolosuhteet ja kaksi maailmanluokan kenttää. On erittäin tärkeää, että pääsen treenaamaan ja pelaamaan samanlaisissa huippuolosuhteissa kuin kansainvälisissä ammattilaiskisoissa.”

Poikkeustilanteen takia Euroopan Tour ei ole vielä julkaissut pääkiertueen eikä Challenge Tourin loppukauden kilpailukalenteria.

“Finnish Tourin kilpailut ovat hyvää valmistautumista kauteen. Harjoittelen koko ajan niin, että olen valmis palaamaan kansainvälisiin kisoihin huippuvireisenä heti kun kilpailukausi Euroopassa alkaa.”

Kytäjä Golfin strategiana on nousta takaisin maamme ykköskentäksi ja viiden vuoden sisällä kuulua myös Pohjois-Euroopan johtavien golfkeskusten joukkoon.

“Kilpagolf on merkittävä osa Kytäjä Golfin tulevaisuuden strategiaa. Meillä on upeat olosuhteet, joten laadukkaan valmennustoiminnan tarjoaminen ja huippupelaajien tukeminen on luonnollinen osa Kytäjän golfkeskuksen toimintaa”, toteaa Kytäjä Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Aho.

“Siksi on hienoa että saamme tehdä yhteistyötä Kim Koivun kanssa. Kilpailullisen menestyksen lisäksi Kim on esimerkillinen golfari, joka sopii hyvin Kytäjän edustuspelaajaksi.”