Jukka Koivu kehittämään Kytäjä Golfin toimintaa 1.7.2019 alkaen

Kytäjä Golf Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jukka Koivu. Koivu toimii tällä hetkellä myynti-ja markkinointijohtajana Heinon Tukku Oy:ssä. Jukka Koivulla on myös vahva kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä finanssitoimialalla mm. Nordealla ja Sampo Pankissa. Lisäksi hän on johtanut kansainvälistä liiketoimintaa Roviolla.

Uuden toimitusjohtajan johdolla Kytäjä Golf tavoittelee selvää kasvua yritystapahtumien järjestämisessä sekä ulkomaisen golfmatkailun kasvattamisessa. Jukalla on myös erinomainen kokemus muutoksen läpiviennistä ja uusien toimintatapojen jalkauttamisesta.

Nykyinen toimitusjohtaja Juha Repo jatkaa Laakkonen-yhtiöiden palveluksessa ja vastaa Kytäjän kartanon liiketoiminnoista ja kehittämishankkeista. Juha Revon vastuualueeseen kuuluu jatkossa myös kehitteillä olevien Järvi- sekä Pohjois-Suomen luontomatkailuhankkeiden johtaminen.

Kiitämme Juhaa ansiokkaasta palveluksesta Kytäjä Golfin eteen tehdystä työstä.

Lisätietoja:

Kytäjä Golf Oy:n toimitusjohtaja Jukka Koivu, puh. 050 533 8499

Hallituksen puheenjohtaja Mika Aho, puh. 040 722 0200

Hallituksen jäsen Merja Laakkonen, puh. 0500 957 890


Kytäjä Golf Oy on Hyvinkäällä sijaitseva, golfalalla toimiva yritys. Kytäjä Golf on yksi Suomen arvostetuimmista golfkeskuksista, ja Pohjoismaiden golfkenttien arvostuksessa se on sijalla kuusi (Golf Digest 2018). Manner-Euroopan Top 100-listalla Kytäjän sijoitus on 61 (Top 100 Golf Courses 2017).