Johtamisseminaari 3.11. Hyvinkääsalissa – Mukana myös Mikko Ilonen ja Jukka Jalonen

K​​ytäjä Golfin järjestämässä seminaarissa kokeneet johtamisen ammattilaiset avaavat näkökulmia esimiestyön haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.


​​​​​​​Kytäjä Golfin järjestämässä seminaarissa kokeneet johtamisen ammattilaiset avaavat näkökulmia esimiestyön haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Johtamisseminaari järjestetään Hyvinkääsalissa keskiviikkona marraskuun 3. päivänä 2021.

Miten rakennat menestyvän tiimin ja onnistut itse johtajana, kun organisaatioiden ja yhteiskunnan kiihtyvä muuttuminen luo koko ajan uusia haasteita?

Pitkän kansainvälisen uran tehnyt Harri Koponen kertoo puheenvuorossaan kokemuksistaan erilaisissa kulttuureissa, ja miten ne pitää huomioida johtamistyössä. Maamme suurinta henkilöstöalan yritystä johtanut Minna Vanhala-Harmanen on nähnyt työelämän murroksen läheltä ja osaa vastata, miten jatkuvalla oppimisella voi valmistautua johtamisen haasteisiin. Mika D. Rubanovitschin “Kaikki myy” -puheenvuorossa keskitytään myyntityön arvostukseen organisaatioissa niin johdon kuin henkilöstön näkökulmasta.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ja maamme menestynein golfari Mikko Ilonen tuovat esiin näkemyksensä johtamisen roolista niin joukkue- kuin yksilölajeissa, ja voiko urheilujohtamisesta ottaa mallia modernin oragnisaation esimiestyöhön.