Hyväntekeväisyysgolfista perinne – Tuotto Hyvinkään vähävaraisten perheiden lapsille

Kytäjällä pelattiin heinäkuun alussa JK Charity -hyväntekeväisyystapahtuma, joka keräsi varoja Hyvinkään seudun vähävaraisten perheiden lapsille. Onnistuneen avauskilpailun jälkeen Kytäjä Golf on päättänyt, että hyväntekeväisyystapahtumasta tehdään jokavuotinen perinne.

Ensimmäinen tapahtuma oli samalla Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivun 60-vuotissyntymäpäivä.

“Tapahtuma sai lämpimän vastaanoton Kytäjä Golfissa ja vieraiden keskuudessa. Jatkossa haluamme kehittää tapahtumaa niin, että voimme olla entistä aktiivisemmassa roolissa auttamassa paikallista yhteisöä”, toteaa Koivu.

“Golfpäivästä tehdään avoin kilpailu. Näin jatkossa kaikki halukkaat golfarit voivat osallistua ja olla mukana pelaamassa hyvän asian puolesta.”

Kesän 2021 avauskilpailun tuotto ohjattiin Hyvinkään vähävaraisten perheiden lapsille yhteistyössä Hyvinkään Hopen ja seurakunnan kanssa. Perheiden lapsille jaettiin kaikkiaan 200 lippua SeikkailuSveitsiin, jossa lapset ovat päässeet nauttimaan seikkailutoiminnasta ja luontokokemuksista.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka syntyi tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoiset mahdollisuudet arkeen.