Hyväntekeväisyys keskeinen teema Kytäjän toiminnassa

Vastuullisuus on keskeinen osa Kytäjä Golfin toimintaa. Neljäs JK Charity keräsi sadan pelaajan voimin varoja hyvään tarkoitukseen.

Kytäjä Golfin oma hyväntekeväisyyskilpailu, JK Charity, on yksi golfklubin kesän kohokohdista. Neljättä kertaa järjestetty tapahtuma keräsi jälleen kesällä 2024 varoja Hyvinkään vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi.

JK Charitylla on merkittävä asema kisakalenterissa, ja tämä suosittu hyväntekeväisyysgolfkilpailu täytti Kytäjän innokkaista golfareista. Tapahtumaan osallistui yhteensä sata pelaajaa, jotka viettivät ikimuistoisen golfpäivän ja tukivat samalla tärkeää asiaa.

“JK Charity on saanut erinomaisen vastaanoton, ja ilmoittautumiset tulivat täyteen jo hyvissä ajoin kauden alussa”, kertoo tapahtuman isä ja Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

Myös kesän 2024 tapahtuman tuotto ohjattiin suoraan hyväntekeväisyyteen. Yhteistyössä S-ryhmän kanssa yli kahdellesadalle paikalliselle lapselle hankittiin reppu uuden kouluvuoden alkaessa.

“Hyväntekeväisyyskilpailu on kaikille avoin tapahtuma, ja moni haluaa ajoittaa Kytäjän vierailun juuri pelipäivään. Ilahduttavaa on, että mukaan tuli monta nuorten golfarin ryhmää, jotka halusivat olla mukana tekemässä hyvää”, Koivu lisää.

Irish Rumble -pelimuodolla käydyn joukkuekilpailun voitti Team Saari tuloksella -23. Joukkueessa pelasivat Kasper Hellberg, Jussi Tiitola, Ville Kiviluoto ja Waltteri Saari.

Vastuullisuus on keskeinen osa Kytäjä Golfin toimintaa. Ympäristöarvot ja eettinen liiketoiminta ohjaavat golfkeskuksen strategiaa ja käytännön arkea.

“Perinne jatkuu jälleen kesällä 2025. Kytäjä Golfille on tärkeää olla mukana aktiivisessa roolissa osana paikallista yhteisöä”, toteaa Koivu