Huippukuntoiset kentät houkuttelevat – Ennätyksellinen alkukausi green fee -myynnissä

South Eastin onnistunut viheriöremontti ja molempien kenttien erinomainen kunto ovat saaneet golfarit liikkeelle kohti Kytäjää. Huhti-toukokuussa Kytäjällä pelasi ennätysmäärä vieraspelaajia. Kenttien hyvä kunto on heijastunut positiivisesti green fee -myyntiin, joka sekin on ollut alkukaudesta uusissa ennätyslukemissa.

“Vieraspelaajia on ollut Kytäjällä enemmän kuin koskaan. Kun green fee -myyntiä verrataan vuosiin 2018-2020, on kasvua ollut peräti 250 prosenttia”, Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu toteaa.

Samanlainen positiivinen kehitys näkyy myös pro shopin myynnissä ja golfautojen vuokrauksessa. Vaikka vierailijoiden määrä ja pelikierrokset ovat kasvussa, on Kytäjällä edelleen lähtöaikoja saatavilla hyvin.

“Tavoitteenamme on olla Pohjois-Euroopan johtavien kenttien joukossa vuonna 2025 ja teemme kaikki kentät edellä. Haluamme pitää molemmista kentistä huolta ja varmistaa, että jatkossakin hyvälaatuisilla kentillä mahtuvat pelaamaan niin omat pelaajat kuin vierailijat.”

Erinomainen alkukausi on näkynyt myös positiivisena pelaajapalautteena ja tutkimustuloksissa. Golfliiton valtakunnallisen Pelaaja ensin -kyselyn suositteluindeksin (NPS) perusteella Kytäjä on koko maan vertailussa toukokuun lopulla kakkosena NPS-luvulla 81.

NPS-kysely kertoo, kuinka todennäköisesti golfarit suosittelevat kenttää muille pelaajille ja miksi. NPS mittaa kuinka sitoutuneita ja tyytyväisiä asiakkaat ovat.

“Merkittävää on Kytäjän NPS-indeksin nousu kahdessa vuodessa. Kun vuonna 2019 se oli 41 ja viime vuonna samaan aikaan 54, olemme saaneet nostettua sen jo nyt huippulukemiin.”

Pelaaja ensin -kyselyn kenttiä koskevien kohtien perusteella golfarit arvostavat Kytäjän maamme parhaaksi kentäksi (NPS-indeksi 88). Parhaat arvosanat Kytäjän kentät saivat niiden kunnosta ja viheriöistä.

Kentät olivat pelaajien mielestä kokonaisuudessaan hienoja ja hyvin hoidettuja (91) sekä viheriöt tasaisia ja pallo vierii niillä niin kuin pitää (91). Myös tiipaikat (89), bunkkerit (89) ja harjoitusalueet (90) saivat erinomaisen palautteen huhti-toukokuun ajalta.