Kausitöihin Kytäjälle kaudelle 2022

Etsimme kentänhoito- ja caddiemaster-tiimiimme vahvistuksia kaudelle 2022. Olitpa sitten kokenut tekijä tai vasta urasi alussa oleva, mutta kentänhoidosta tai asiakaspalvelutyöstä kiinnostunut, niin ota yhteyttä mikäli kiinnostuit.

Kentänhoitajaksi?

Etsimme kentänhoito-tiimiimme vahvistusta kaudelle 2022. Hyvinkään Kytäjällä sijaitsevat kaksi 18-reiän kenttää ja laajat harjoitusalueet tarjoavat monipuolisia työtehtäviä erimittaisissa työsuhteissa. Olitpa sitten kokenut kentänhoidon ammattilainen tai vasta urasi alussa oleva, mutta kentänhoidosta kiinnostunut, niin ota yhteyttä mikäli kiinnostuit. Työtehtäviä on tarjolla päivittäisten hoitotoimien lisäksi mm. kastelujärjestelmän sekä peruskorjausten ja -parannusten parissa. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään työsuhteen alkaessa.

Tarjoamme:

-Upean työympäristön kahdella arvostetulla huippukentällä

-Toimialan parhaimpiin kuuluvat työvälineet


Odotamme:

-Hyvää asennetta ja reipasta otetta eri työtehtävissä

-Aloitekykyä

-Ajokorttia ja vähintään 18 vuoden ikää


Arvostamme:

-Kokemusta golfkentänhoidosta ja hoitokoneista

-Golfin lajiosaamista


Yhteydenotot ja työhakemukset:

Antti Koskela, kenttämestari

+35850 325 6785, antti.koskela@kytajagolf.fi


Caddiemasteriksi?

Caddiemasterin työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Työssä kohtaat päivittäin runsaasti asiakkaita ja keskustelet heidän kanssaan niin kasvotusten kuin puhelimitse ja sähköpostitse. Caddiemaster hoitaa mm. golfkentän ajanvaraustoimintaa, kassamyyntiä, kilpailutoimintaa (mm. ilmoittautumisia, tulospalvelua jne.) ja jäsenrekisterin ylläpitoa. Työ on vuorotyötä ja päivän aikana työvuorot sijoittuvat aikavälille 7-21, työtunteja viikon aikana kertyy keskimäärin 30-38h. Työtä tehdään myös viikonloppuisin. Hieno mahdollisuus kehittää asiakaspalveluosaamistaan ja miksei myös golfosaamistaan Suomen parhaalla golfkentällä.


Caddiemasterilta odotamme:

- hyviä sosiaalisia taitoja

- can-do asennetta

- golfin tuntemusta.


Yhteydenotot ja työhakemukset+cv:t:

Erkka Ravi, asiakaspalvelupäällikkö

+358400 590 743, erkka.ravi@kytajagolf.fi