Ajanvaraus WiseGolf sovelluksen kautta - Lataa sovellus sovelluskaupasta

Tälle kaudelle Kytäjälläkin (yli 30 toimijaa Suomessa) siirryttiin WiseGolf-hallintajärjestelmään, joka korvasi Kytäjällä aikaisemman Golfbox-järjestelmän esimerkiksi pelaajien ajanvarauksissa.

WiseGolfin oma sovellus on nyt julkaistu ja sen voi ladata omasta sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play-kaupasta)


Tälle kaudelle Kytäjälläkin (yli 30 toimijaa Suomessa) siirryttiin WiseGolf-hallintajärjestelmään, joka korvasi Kytäjällä aikaisemman Golfbox-järjestelmän esimerkiksi pelaajien ajanvarauksissa.

WiseGolfin oma sovellus on nyt julkaistu ja sen voi ladata omasta sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play-kaupasta)​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Allaolevasta linkistä pääset kirjautumaan ajanvaraukseen myös selaimelta:Näin pääset kirjautumaan uuteen WiseGolf-järjestelmään:

WiseGolf-sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin kotisivuille/verkkokauppaan.

Kytäjä Golfin jäsenet (ennen kautta 2022) ovat jo rekisteröity käyttäjiksi ohjelmamuutoksen yhteydessä ja he voivat kirjautua sisään Kytäjä Golfin kotisivuilta "kirjaudu sisään"-linkistä tai WiseGolf sovellukseen ilman rekisteröitymistä seuraavasti:

  • KyG:in jäsenten (ennen kautta 2022) KÄYTTÄJÄTUNNUS on oma jäsennumero (esim. 1511) Oman jäsennumeron voi tarkistaa esimerkiksi omasta eBirdiestä, etusivulla oman nimen alla (fi-108-XXXX). Jäsennumero on tuo viimeinen numero ilman fi-108-alkuliitettä.
  • Jäsenten oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.
  • Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 -> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 -> KaGo15​​​​​​​
  • Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana
  • Tarkistakaa samalla, että myös muut tiedot ovat oikein


Uusilla jäsenillä ja/tai pelioikeudenhaltijoilla käyttäjätunnus on sähköposti, jolla he ovat rekisteröityneet verkkokauppaan tai Kytäjän sivuille.

Jos käyttäjätunnusta ei vielä ole (esim. osakas, joka ei ole KyG-jäsen; pelioikeudenhaltija, joka ei ole KyG-jäsen tai vieraspelaajat yms.), pitää ensin rekisteröityä Kytäjän WiseGolfin käyttäjäksi "rekisteröidy"-linkin kautta. Käyttäjätunnus on tällöin rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite (Huom! Käytä samaa sähköpostiosoitetta kuin eBirdiessa, jolloin tasoitus yms. data kohdistuu automaattisesti)

Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia, ota yhteyttä erkka.ravi@kytajagolf.fi niin selvitetään ongelma yhdessä.