Uusi golfkausi Kytäjällä tuo mukanaan muutamia muutoksia. Pitkäaikainen yhteistyö ravintolayrittäjä Greenside Cafe:n kanssa päättyi vuoden 2015 lopussa ja tämän vuoden alusta ravintolatoiminta on siirtynyt kenttäyhtiön omaksi toiminnaksi. Olemme siis uusien haasteiden edessä, mutta nyt meille avautuu myös aivan uusi mahdollisuus. Vastaisuudessa pystymme paremmin vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin. Tavoitteemme on, että tulevina kesinä muutkin kuin golfarit löytävät klubimme; sekä ravintolana että kokouspaikkana. Onhan meillä myös alueen kaunein terassinäkymä!

Toinen suurempi muutos on rangen muuttuminen maksulliseksi vuokrapelioikeudenhaltijoille ja vieraspelaajille. Pelioikeudenhaltijan vuosimaksu on 50 € tai kertamaksu 3 €. Myös vieraspelaajille kertamaksu on 3 €. Osakkaalle range on edelleen ilmainen.

Tulevalle kaudelle tulee käyttöön myös ”klubikortti” osakkaille ja pelioikeudenhaltijoille. ”Klubikortti” on älykortti, johon ladataan rangekortit, autokortit yms. Kortille voi jatkossa ladata myös saldoa, jota voi käyttää ravintolassa.

Greenfeemaksut säilyvät pääosin ennallaan, mutta vieraspelaajaehdoissa joustamme poistamalla arkipäivien aikarajoituksen. Vieraspelaajat pääsevät täten pelaamaan arkisin myös klo 14 jälkeen.

Lisäksi jäsenistöllemme on tarjolla kokonaan uusi kumppanuus. Fit24-kuntosali Hyvinkäällä tarjoaa jäsenyyden hintaan 29,90 € / kk, neljän viikon irtisanomisajalla. Lisäksi siihen saa yhden tutustumiskerran Fibaco-kehonhallinta kartoitukseen.

Tarjoamme edelleen myös luksus-majoituspalveluja Kytäjällä. Rakennamme räätälöityjä paketteja golfariryhmille ja muillekin ryhmille. Golf-paketteja tehdään yhteistyössä myös proidemme Antti Vaalaksen ja Timo Rauhalan kanssa. Kohteisiin voi tutustua osoitteessa www.kytaja.fi tai varaamalla tutustumiskäynnin satu.korhonen@kytajagolf.fi.

Kevättä ja golfia odotellessa!

Kytäjä Golf Oy henkilökunta